Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Έτοιμος για αποκαλύψεις

Νίκος Νταμπίζας: Έτοιμος για αποκαλύψεις
Νίκος Νταμπίζας: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού λιγότερο από ένα μήνα μετά την απόλυση του από το "Τριφύλλι" ετοιμάζεται να μιλήσει με πρόσωπα και καταστάσεις.

Νίκος Νταμπίζας: Έτοιμος να εξαπολύσει βέλη κατά πάντων είναι ο τεχνικός διευθυντής. Μετά την απομάκρυνση του από τον Παναθηναϊκό ακούστηκαν – και ακόμη ακούγονται – πολλά όσον αφορά ποδοσφαιριστές που ήταν προσωπική του επιλογή. Η όπως φάνηκε κακή σχέση του με τον Γιώργο Δώνη είχε εκ του αποτελέσματος προκαλέσει κακό στην ίδια την ομάδα, με την φυγή του να φέρνει στον σύλλογο αγωνιστική ανάταση κάτι που μετουσιώθηκε σε καλές εμφανίσεις και βαθμούς στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Με πρόσφατη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Νταμπίζας προετοίμασε το έδαφος για μια αναλυτική του απάντηση προς όλους αυτούς που τον κατηγορούν για όσα έκανε ή δεν έκανε κατά την παρουσία στο “Τριφύλλι”. Μέσα στην όπως αναμένεται μακροσκελή απάντησή είναι βέβαιο πως θα συμπεριληφθεί και ο τεχνικός των “Πράσινων”, Γιώργος Δώνης με τον όποιο είναι σαφές πως δεν διατηρούν καμία σχέση.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός βαδίζει με ηρεμία καθώς μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ειδικά με ΑΕΚ σειρά έχει η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο “πράσινο στρατόπεδο” από διοικητικής σκοπιάς στρέφονται άμεσα στο κομμάτι των ανανεώσεων ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια βρίσκονται στο τελευταίο μέρος τους. Κουρμπέλης, Διούδης και Ινσούα είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που η διοίκηση θέλει πάσι θυσία να διατηρήσει στις τάξεις της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments