Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [14/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [14/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (14/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (14/11/19).

  • Κριός

Προσπαθήστε να γίνετε πιο δημιουργικοί σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, ειδικά αν δυσκολεύεστε να πάρετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις. Επικεντρωθείτε περισσότερο σε αριθμούς και προθεσμίες. Όλες οι άλλες λεπτομέρειες θα βρουν τη θέση τους με μαγικό τρόπο.

  • Ταύρος

Ακούστε τις ιδέες του ταιριού σας και δείξτε ενθουσιασμό. Μόλις αρχίσετε να το ενθαρρύνετε, θα δείτε ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με έναν τρόπο που ούτε καν φανταζόσασταν.

  • Δίδυμοι

Δεν σας αρέσει να δηλώνετε το προφανές. Όλα έχουν να κάνουν με έμμεσες αναφορές και αόριστα σχόλια, ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Για μια φορά, προσπαθήστε να εξηγήσετε ακριβώς τι συμβαίνει μέσα σας.

  • Καρκίνος

Αν σφυρίζετε αδιάφορα, δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα στη σχέση σας. Μην περνάτε λιγότερο χρόνο με το ταίρι σας – περάστε περισσότερο χρόνο μαζί. Αν συνεργαστείτε, μπορείτε να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο δρόμο σας.

  • Λέων

Είστε ειδήμονες στο να ανασύρετε πράγματα από το παρελθόν για να αμυνθείτε, όταν κάποιος σας έχει κολλήσει στον τοίχο. Δεν είναι και πολύ δίκαιο! Μάθετε να μην αναφέρετε άσχετα πράγματα σε μια διαφωνία. Δεν έχει καμία σημασία τώρα το τι έκανε ή τι δεν έκανε το ταίρι σας πέρυσι.

  • Παρθένος

Σήμερα να έχετε ανοιχτό μυαλό όταν μιλάτε με το ταίρι σας. Έχει βιώσει διαφορετικές εμπειρίες από εσάς και έχει πολλά να μοιραστεί μαζί σας. Μην εκπλαγείτε αν μάθετε κάτι καινούργιο, κάτι που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε ξανά από την αρχή.

  • Ζυγός

Αγκαλιάστε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας. Και οι δύο επικεντρώνεστε υπερβολικά στις ομοιότητές σας. Αν αρχίσετε να εξερευνείτε το πού διαφοροποιείστε, θα βρείτε νέους τρόπους να εξελίξετε τη σχέση σας.

  • Σκορπιός

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο ταίρι σας αυτή τη στιγμή, είναι η πλήρης και αμέριστη υποστήριξή σας. Οπότε απλώστε το χέρι σας και πείτε του ότι είστε δίπλα του. Το να ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας σε μια δύσκολη στιγμή, είναι πιο πολύτιμο από ένα κόσμημα ή ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

  • Τοξότης

Το ταίρι σας θέλει περισσότερα από όσα μπορεί να έχει. Εσείς το ξέρετε, αν και αρνείται να το ακούσει. Όταν την πατήσει, μην στέκεστε από πάνω του κουνώντας το δάχτυλο και λέγοντας «στα έλεγα εγώ». Να είστε υποστηρικτικοί.

  • Αιγόκερως

Είστε όλο δικαιολογίες. Και είναι δύσκολο για τον καθένα να ζει με τόση άρνηση. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αναγνωρίζετε ότι δεν είστε αυθεντίες σε όλα στη σχέση. Να φανείτε ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας.

  •  Υδροχόος

Το ταίρι σας έχει μια ιδέα. Αν εσείς την βρίσκεστε εντελώς ανόητη, καλό θα ήταν να μην δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Υποστηρίξτε τη, εκτός αν πρόκειται για κάτι παράνομο ή βλαβερό. Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο περιμένετε.

  • Ιχθύες

Έχετε δεσμευτεί υπερβολικά; Ίσως. Αισθάνεστε διχασμένοι, δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να προχωρήσετε γρήγορα ή να πάρετε το χρόνο σας. Αν αυτό αφορά το ταίρι σας, βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε και το δικό του συμφέρον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments