Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: “Τρέχει” για να παίξει στα πρώτα του ματς τον Γενάρη

Κώστας Φορτούνης: “Τρέχει” για να παίξει στα πρώτα του ματς τον Γενάρη
Κώστας Φορτούνης: Πιο γρήγορα θέλει να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Κώστας Φορτούνης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού – μετά τον σοβαρό τραυματισμό του – έχει θέσει ως βασικό του στόχο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα πρώτα του παιχνίδια του Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας άσος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο με τη μαγνητική τομογραφία να δείχνει πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός και αρχηγός του Ολυμπιακού θα ανεβάσει για τα καλά στροφές στις προπονήσεις τον Δεκέμβριο. Το βασικό του ζητούμενο παραμένει το να παίξει ματς μες στον Γενάρη. Ο 27χρονος πρόσφατα αποκάλυψε με δηλώσεις του πως η επιστροφή του θα επιτευχθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τελικά όπως αποδεικνύεται ο λόγος του έμπειρου επιθετικού γίνεται πράξη, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό.

Η επιστροφή του μάλιστα είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να προσθέτει μια άκρως ποιοτική λύση στη φαρέτρα του. Βέβαια ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει πως και πως την επιστροφή του Φορτούνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments