Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η ενθάρρυνση στον Κώστα Φορτούνη

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Η ενθάρρυνση στον Κώστα Φορτούνη
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός μπακ "ντοπάρει" ψυχολογικά τον συμπαίκτη του.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πηγαίνει συνέχεια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δείχνει διάθεση να κάνει δηλώσεις. Όλα αυτά συνηγορούν, στο ότι είναι σε καλή κατάσταση ψυχολογικά, έχοντας και τη στήριξη των συμπαικτών του. Σύμφωνα με τη LiveSport, ένας εξ αυτών είναι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, o οποίος κάθισε στην πισίνα μαζί με τον Φορτούνη, ενθαρρύνοντάς τον συνέχεια, όσο έκανε το πρόγραμμά του. «Μπράβο, ρε Φόρτου. Έλα!», έλεγε ο Νορβηγός στον διεθνή «άσο», παροτρύνοντάς τον και όντας σε πολύ καλή διάθεση μετά το ματς με την Τότεναμ.

O πεισματάρης Σεμέδο

Η συμμετοχή του στο ματς με την Τότεναμ ήταν αμφίβολη, καθώς ο Πορτογάλος στόπερ «έτρεχε» να προλάβει μετά τον τραυματισμό του. Εν τέλει, το πείσμα του τον δικαίωσε και πήρε φανέλα βασικού στο ματς της Τετάρτης, έστω κι αν δεν ήταν 100% έτοιμος, από θέμα φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, στο γήπεδο ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, στο φοβερό comeback από το 0-2. Tο ήθελε πολύ, πίστεψε στον εαυτό του και εν τέλει δικαιώθηκε. Το attitude του Σεμέδο αλλά και οι εμφανίσεις του, έχουν κάνει τον Πορτογάλο ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στις τάξεις των «ερυθρολεύκων».

Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, ο Σεμέδο έχει γίνει «ένα» με τους συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το πλατύ χαμόγελό του μετά το ματς με την Τότεναμ, αλλά και τα πειράγματα στον Ποντένσε. Κάτι που φανερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής νιώθει εξαιρετικά και δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, είτε είναι, είτε δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Αυτό θέλει να βλέπει ο Μαρτίνς, ο οποίος μόνο ευχαριστημένος μπορεί να είναι από το γεγονός πως έπειτα από καιρό βρέθηκε ένας σέντερ μπακ ο οποίος εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες και… φόβο στους αντίπαλους επιθετικούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments