Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την αποθεραπεία του

Κώστας Φορτούνης: Τα είπε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την αποθεραπεία του
Κώστας Φορτούνης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνομίλησε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ για την πορεία της αποκατάστασής του.

Κώστας Φορτούνης: Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός–Ατρόμητος για την 10η αγωνιστική της Super League, ο αρχηγός των Πειραιωτών βράβευσε τον τυφλό Παραολυμπιονίκη και κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας για τους αγώνες των «ερυθρόλευκων», Δημήτρη Αμπατζή. Από τα μάτριξ του Φαληρικού Σταδίου προβλήθηκε το βίντεο με τίτλο «Με τα μάτια της ψυχής του Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Αμπατζή», με τον 43χρονο να λέει μέσα στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών πως «ο Ολυμπιακός είναι ιδέα».

Λίγα λεπτά μετά ο Κώστας Φορτούνης μίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακος κατέβηκε στη φυσούνα για να μιλήσει με τους συνεργάτες του και να διαπιστώσει από κοντά ότι όλα ήταν έτοιμα για τη διεξαγωγή του ματς. Κάποια στιγμή φώναξε κοντά του Κώστα Φορτούνη κα μίλησαν αρκετή ώρα, προφανώς για την πορεία της αποκατάστασής του.

Ο 27χρονος άσος του Ολυμπιακού πρόσφατα αποκάλυψε με δηλώσεις του πως η επιστροφή του θα επιτευχθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.Ο Φορτούνης τον επόμενο μήνα θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων βάζοντας ως στόχο με το νέο έτοιμος να είναι πανέτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά. Η επιστροφή του μάλιστα είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να προσθέτει μια άκρως ποιοτική λύση στη φαρέτρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments