Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Φαβορί οι Πιτίνο και Βόβορας σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Παναθηναϊκός: Φαβορί οι Πιτίνο και Βόβορας σύμφωνα με τις στοιχηματικές
Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν και τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή του Τριφυλλιού δίνουν και παίρνουν.

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι αποκλείστηκαν από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδος και εχθές ηττήθηκαν από τη μισή Άλμπα μέσα στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague. Τα δύο αυτά αποτελέσματα έφεραν σε δύσκολη θέση τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

 Ο Γιώργος Βόβορας θα αναλάβει προσωρινά ρόλο προπονητής της ομάδας, με τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη να έχουν αρχίσει. Ο Ρικ Πιτίνο αν και είπε πως όσο είναι στην Εθνική, δεν θα βρεθεί στον πάγκο άλλης ομάδας, οι στοιχηματικές τον έχουν για μεγάλο φαβορί να επιστρέψει στον πράσινο πάγκο.

Κοντά στον Αμερικανό προπονητή και ο προσωρινός προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι που δεν έχει βρει ομάδα μετά την Αρμάνι. Ονόματα-έκπληξη σαν τον Τρινκιέρι, τον Αλβέρτη βρίσκονται στη λίστα, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολύ καλή απόδοση. Ακολουθούν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αν και θεωρείται απίθανο να αναλάβουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Λίγο πίσω τους είναι ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος έκανε το πέρασμα του από τον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ ακριβώς σε ίδια απόδοση βρίσκεται και ο πρώην προπονητής των Σανς και πρωταθλητή Ευρώπης με τη Σλοβενία, Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments