Ελλάδα

Κρήτη: Μαθητής πήδηξε από μπαλκόνι του σχολείου του

Κρήτη: Μαθητής πήδηξε από μπαλκόνι του σχολείου του
Κρήτη: Σε αναβρασμό βρίσκονται δάσκαλοι και μαθητές σχολείου του νομού Ηρακλείου, καθώς νεαρός πήδηξε από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Κρήτη: Ένα ατυχές περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής σε δημοτικό σχολείο του νομού Ηρακλείου. Μαθητής χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί η αιτία, πήδηξε από το μπαλκόνι της τάξης του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και εν συνεχεία να διακομισθεί στο νοσοκομείου της πόλης του Ηρακλείου. Για καλή του τύχη ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σε δημοτικό σχολείο στο Γάζι όταν – για άγνωστους ακόμα λόγους – ο μαθητής μπήκε στην αίθουσα, κλειδώθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι. Ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

«Συνομίλησα με την διευθύντρια του σχολείου για το συγκεκριμένο περιστατικό. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τους λόγους της πτώσης ωστόσο το θετικό είναι πως το παιδί είναι καλά στην υγεία του καθώς – ευτυχώς – σραμπούληξε μόνο το πόδι του», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου, Μπάμπης Κουτσογιάννης.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε πολλά αντίστοιχα. Τα παιδιά διατρέχουν διαχρονικά σοβαρούς κινδύνους στον χώρο του σχολείου, οι οποίοι τις περισσότερες φορές προκαλούνται από δικά τους λάθη ή ενέργειες συμμαθητών τους σε παιχνίδια εντός και εκτός τάξης. Καθημερινά η ευθύνη των δασκάλων είναι τεράστια, καθώς έχουν υπό την εποπτεία τους πολλά παιδιά διαφόρων χαρακτήρων, τα οποία αναπάσα ώρα και στιγμή μπορούν να εκπλήξουν δυσάρεστα με τις ενέργειές τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments