Ελλάδα

Προσοχή: Αυτή είναι η κομπίνα με την οποία καλούν κόσμο να επενδύσει χρήματα σε κρυπτονομίσματα

Προσοχή: Αυτή είναι η κομπίνα με την οποία καλούν κόσμο να επενδύσει χρήματα σε κρυπτονομίσματα
Με όπλο τους το facebook επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν κόσμο ώστε να επενδύσουν σε πρόγραμμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, χρησιμοποιώντας το όνομα του Αριστοτέλη Μυστακίδη και του Σπύρου Λάτση.

Στο στόχαστρο επιτηδείων που προσπαθούν να πουλήσουν κρυπτονομίσματα μέσω διαδικτύου φαίνεται πως έχει πέσει, ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες. Ο λόγος για τον κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη, ο οποίος εν αγνοία του έχει γίνει “κράχτης” σε ιστοσελίδες που διαφημίζουν έναν “εύκολο” τρόπο για να αυγατίσει κανείς την περιουσία του, μέσω κρυπτονομισμάτων. Οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν μια υποτιθέμενη συνέντευξη του Αριστοτέλη Μυστακίδη, ο οποίος φέρεται να μιλά για το πόσο εύκολο είναι για κάποιον να βγάλει χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα επενδύοντας πολύ λίγα λεφτά σε ένα νέο πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Big Money Rush.

Η απάτη εμφανίζεται κυρίως στο facebook και μάλιστα ως χορηγούμενη διαφήμιση ώστε να προσελκύσει όσα περισσότερα θύματα μπορεί. Οι επιτήδειοι εκτός από τη συνέντευξη- μαϊμού, έχουν χρησιμοποιήσει και λανθασμένη φωτογραφία, μιας και το πρόσωπο το οποίο εμφανίζεται δεν είναι του Αριστοτέλη Μυστακίδη αλλά του Ιβάν Γκλάσενμπεργκ που είναι ο διευθύνοντας σύμβουλος της Glencore.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι ίδιοι επιτήδειοι είχαν μπλέξει στην απάτη τους και έναν ακόμη Έλληνα επιχειρηματία τον κ. Σπύρο Λάτση. Μάλιστα στο κείμενο τους ανέφεραν ότι είχαν εξασφαλίσει και αποκλειστική συνέντευξη μαζί του.

Συγκεκριμένα γράφουν: “«Ο Σπύρος Λάτσης είναι Έλληνας τραπεζίτης, εφοπλιστής και μεγιστάνας της πετρελαιαγοράς. Ελέγχει έναν από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ιδιωτικούς τραπεζικούς ομίλους στην Ελβετία-(EFG Group). Ο Σπύρος Λάτσης κάνει όνομα ως αυθάδης ευθύς ομιλητής, ο οποίος δεν ενοχλείται με το να είναι ειλικρινής για το πώς βγάζει τα λεφτά του.

Ο Σπύρος Λάτσης εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση μέσω της συνέντευξης του σε γνωστό κανάλι με οικοδέσποινα και ανακοίνωσε ένα νέο «παραθυράκι πλούτου» που αποδεικνύει πως μπορεί να μετατρέψει τον καθένα σε εκατομμυριούχο μέσα σε 3-4 μήνες. Ο Σπύρος Λάτσης κάλεσε τους πάντες στην Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μην χάσουν αυτή την εκπληκτική ευκαιρία, πριν οι μεγάλες τράπεζες κλείσουν για πάντα.

Και βέβαια, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος προσπάθησε να σταματήσει τη μετάδοση της εκπομπής- αλλά ήταν ήδη πολύ αργά…” λένε. Οι επιτήδειοι μπλέκουν στην απάτη τους και γνωστή δημοσιογράφο στην οποία φέρεται να έχει δώσει αυτή τη “συνέντευξη’ ο κ. Λάτσης.

Συγκεκριμένα γράφουν: “Η οικοδέσποινα της συγκεκριμένης εκπομπής, Εύα Αντωνοπούλου κάλεσε τον Σπύρο Λάτση στην εκπομπή για να μοιραστεί συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία πλούτου και στη συνέχεια έσκασε η βόμβα LIVE στην τηλεόραση: “Αυτό που με οδήγησε στην επιτυχία είναι το ότι άρπαζα γρήγορα νέες ευκαιρίες- χωρίς κανέναν δισταγμό. Και τώρα, ο νούμερο ένα χρηματιστής μου είναι ένα νέο πρόγραμμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Big Money Rush.

Είναι η μεγαλύτερη μοναδική ευκαιρία που έχω δει στη ζωή μου για να φτιάξεις γρήγορα μια μικρή περιουσία. Σας καλώ όλους να το τσεκάρετε πριν οι τράπεζες διακόψουν τη λειτουργία του”. Η Εύα Αντωνοπούλου αρνούνταν να το πιστέψει, καθώς έβλεπε πόσα χρήματα είχαν ήδη κατατεθεί σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς θεατών μέσω αυτού του νέου προγράμματος που βγάζει χρήματα και για το οποίο ψιθυρίζουν πια όλοι στην Ελλάδα.

Η συνέντευξη τελείωσε πριν ο Σπύρος Λάτσης μπορέσει να ολοκληρώσει, οπότε πήραμε μια αποκλειστική συνέντευξη από τον ίδιο άνθρωπο, για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτή την αμφιλεγόμενη ευκαιρία”.

Ενώ το αποκορύφωμα είναι η “αποκλειστική συνέντευξη” που εξασφάλισαν οι επιτήδειοι,  από τον κ. Λάτση. Η ίδια συνέντευξη αφορά και τον κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη, ενώ προς το τέλος μπλέκουν και τον Bill Gates αλλά και τον Richard Branson. Ειδικότερα ο τίτλος του άρθρου είναι ο εξής:

“ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΛΑΤΣΗ:

“Μπορεί να έχετε ακούσει για αυτή τη νέα πλατφόρμα επενδύσεων κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Big Money Rush και που βοηθά τους απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική να χτίζουν περιουσίες από τη μια μέρα στην άλλη. Ίσως είστε επιφυλακτικοί, γιατί ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό”. Ο Σπύρος Λάτσης συνεχίζει: “Το καταλαβαίνω γιατί σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο πράγμα, όταν μου το πρότεινε ένας αξιόπιστος φίλος. Αλλά αφού είδα με τα μάτια μου πόσα χρήματα έβγαζε, έπρεπε να το δοκιμάσω κι εγώ.

Χαίρομαι που το δοκίμασα, γιατί ήταν μερικά από τα μεγαλύτερα και ευκολότερα χρηματικά ποσά που έβγαλα ποτέ. Μιλάω για δεκάδες χιλιάδες ευρώ την ημέρα στον αυτόματο πιλότο. Είναι κυριολεκτικά ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε τόνους μετρητών αυτή τη στιγμή. Και δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ ακόμη, γιατί το ανακαλύπτουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Και οι τράπεζες μπορεί να το κλείσουν για τα καλά”.

Η ιδέα πίσω από το Big Money Rush είναι ξεκάθαρη: Να επιτρέψει στον μέσο άνθρωπο να εισπράξει μετρητά κατά την περίοδο άνθισης των κρυπτονομισμάτων, που εξακολουθεί να είναι η πιο επικερδής επένδυση του 21ου αιώνα, παρά τα όσα σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Παρόλο που η τιμή Bitcoin μειώθηκε από το τεράστιο ύψος των € 17.600 ανά Bitcoin, οι έμποροι συνεχίζουν να τα «κονομάνε». Γιατί; Επειδή υπάρχουν χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin που διακινούνται για τεράστια κέρδη σε καθημερινή βάση.

Ορισμένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβανομένων των Ripple, Ethereum, Monero, Zcash και Ripple εξακολουθούν να προσφέρουν αποδόσεις άνω του 10.000% και υψηλότερα σε απλούς ανθρώπους στην Ελλάδα. Το Big Money Rush σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα, ακόμα και σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά. Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να χειρίζεται αυτόματα τις πωλήσεις που πάνε για άνοδο ή τις ανοιχτές πωλήσεις για εσάς, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε χρήματα όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμη και όταν κοιμάστε.

Το Big Money Rush υποστηρίζεται από μερικά από τα πιο έξυπνα τεχνολογικά μυαλά που έχουν υπάρξει ποτέ. Τον Richard Branson, τον Elon Musk και τον Bill Gates, για να αναφέρουμε μερικά. Ο Bill Gates και ο Richard Branson συζητούν για το Big Money Rush στο CES 2019 Αυτές οι τεχνολογικές ιδιοφυίες έχουν χτίσει πολλές εταιρείες δισεκατομμυρίων που σχετίζονται με την επίλυση σύνθετων ζητημάτων, όπως οι ηλεκτρονικές πληρωμές, η πληροφορική και οι μεταφορές.

Τώρα ασχολούνται με το παγκόσμιο πρόβλημα της ανισότητας του πλούτου, επιτρέποντας στον οποιονδήποτε – ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιος ή φτωχός είναι – να βγάλει αρκετά χρήματα, ώστε να απολαύσει μια ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή”. Και συνεχίζουν με την συνέντευξη- απάτη του κ. Λάτση.

“Βλέπουμε δύσκολες οικονομικά περιόδους κι αυτή είναι η λύση που περίμεναν οι άνθρωποι. Ποτέ στην ιστορία δεν είχαμε μια τόσο εκπληκτική ευκαιρία, την οποία θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι απλοί άνθρωποι, ώστε να αποκτήσουν τεράστια κέρδη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μερικοί άνθρωποι διστάζουν να το δοκιμάσουν, επειδή είναι τόσο διαφορετικό. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλες τράπεζες προσπαθούν να το κρύψουν! Οι μεγάλες τράπεζες δημιουργούν ενεργή προπαγάνδα και αποκαλούν τα κρυπτονομίσματα και τις πλατφόρμες σαν το Big Money Rush ως απάτη. Γιατί; Ανησυχούν ότι τα εταιρικά τους κέρδη θα συρρικνωθούν, μόλις οι πελάτες τους ανακαλύψουν, πώς μπορούν να αποκτήσουν μόνοι τους τεράστιο πλούτο.

Η αλήθεια είναι ότι τα κρυπτονομίσματα είναι η επανάσταση της εποχής μας και όσοι δεν εκμεταλλεύονται αυτή την ευκαιρία, χάνουν. Έχω ήδη δεχτεί θυμωμένες κλήσεις και απειλές από μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες, επειδή φέρνω αυτή την τεχνολογία στο επίκεντρο της προσοχής των ανθρώπων. Αλλά χέστε τους. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα αρχίζουν ήδη να μαθαίνουν την αλήθεια και είναι απλά θέμα χρόνου να το εφαρμόσουν όλοι.

Αυτό το μοιράζομαι, γιατί έχω λάβει εκατοντάδες email από ανθρώπους που με ευχαριστούν γι’ αυτό το μυστικό. Το αγαπημένο μου είναι από έναν νεαρό, που αγόρασε στον μικρό του αδερφό το αυτοκίνητο των ονείρων του – μια Ferrari 488 Pista χρησιμοποιώντας τα χρήματα που έβγαλε από το Big Money Rush. Αυτή η πλατφόρμα κάνει πραγματικά τη ζωή όλων των ανθρώπων στον κόσμο λίγο καλύτερη”.

Φυσικά στο facebook όπου διαφημίζεται η απάτη κάποιοι χρήστες το κατανοούν και προειδοποιούν με μηνύματα για αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments