Lifestyle

Mon Laferte: H Χιλιανή τραγουδίστρια έδειξε το στήθος της σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Mon Laferte: H Χιλιανή τραγουδίστρια έδειξε το στήθος της σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Mon Laferte: Η Χιλιανή τραγουδίστρια έδειξε το στήθος της μπροστά στις κάμερες σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της.

Mon Laferte: Τις τελευταίες εβδομάδες ο λαός της Χιλής έχει βγει στους δρόμους και δείχνει την αντίθεση του στο νεοφιλελεύθερο καθεστώς που επικρατεί. Οι αστυνομικές αρχές της χώρας έχουν πάρει σκληρά μέτρα και τα επεισόδια που έχουν γίνει είναι πολύ σοβαρά. Μάλιστα, υπάρχει κόσμος που έχασε τη ζωή του σε διαδηλώσεις που έγιναν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Δεκάδες κόσμου ανά την υφήλιο έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη στον λαό της Χιλής. Η γνωστή τραγουδίστρια Mon Laferte κατάγεται από τη Χιλή και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να στείλει το δικό της μήνυμα. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε Latin Grammy Awards. Κατά την είσοδο της στο κόκκινο χαλί σταμάτησε μπροστά στους φωτογράφους.

Φορούσε μια μαύρη καμπαρντίνα και πολλοί περίμεναν ότι κάτω από αυτή θα υπήρχε ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Τελικά η νεαρή τραγουδίστρια άνοιξε το παλτό της και δεν φορούσε απολύτως τίποτα. «Στη Χιλή βασανίζουν, σκοτώνουν και βιάζουν» έγραψε κατάσαρκα η Mon Laferte. Οι λέξεις ήταν γραμμένες με μαύρο μαρκαδόρο στο στήθος της τραγουδίστριας, ενώ το πράσινο φουλάρι που φορούσε στο λαιμό της αποτελεί σύμβολο του κινήματος για τη νομιμοποίηση της άμβλωσης στην χώρα.

Δείτε το βίντεο από την αποκαλυπτική εμφάνιση της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments