Αθλητισμός

Χρήστος Αλμπάνης: Ο Βέρντε τον οδηγεί στην έξοδο

Χρήστος Αλμπάνης: Ο Βέρντε τον οδηγεί στην έξοδο
Χρήστος Αλμπάνης: O 25χρονος εξτρέμ σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ.

Χρήστος Αλμπάνης: Την περσινή σεζόν ο νεαρός άσος απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο παιχνίδι της ΑΕΚ, βοηθώντας τα μέγιστα σε όσα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε. Φέτος ο Χρήστος Αλμπάνης ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και να κερδίσει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο 25χρονος άσος.

Από την αρχή τη σεζόν, ο Καρντόσο δεν το υπολόγιζε καθόλου και υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα παραχωρηθεί δανεικός. Ηαπόλυση του Πορτογάλου τεχνικού και η έλευση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έφερε μια αρκετά μεγάλη αλλαγή όσον αφορά τον Αλμπάνη. Στην αρχή τουλάχιστον. Ο Έλληνας τεχνικόςθεωρεί πως μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια και στη συνέχεια της σεζόν.

Όμως πλέον ο Κωστένογλου επιμένει να χρησιμοποιεί τον Βέρντε, τον οποίο η ΑΕΚ θέλει να “ενεργοποιήσει” καθώς έχει στοιχίσει αρκετά στην Ένωση.  Αυτή η επιμονή στον Βέρντε οδηγεί τον Χρήστος Αλμπάνη σε σκέψεις αποχώρησης τον Ιανουάριο. Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής ο 25χρονο εξτρέμ βρίσκεται 1,5 χρόνο στον «αέρα» και θέλει να έχει σταθερό χρόνο συμμετοχής για να αποδείξει την αξία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments