Αθλητισμός

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Το “τρελό” στιγμιότυπο του όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό [vid]

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Το “τρελό” στιγμιότυπο του όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό [vid]
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ο Λιθουανός βρίσκεται αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού, τον οποίο είχε υπηρετήσει σε δύο διαφορετικές θητείες.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ένα παλιό του γνώριμο βρίσκει αντιμέτωπο ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σήμερα, Τρίτη (19/11), για την 9η αγωνιστική της Euroleague. Ο λόγος φυσικά για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που πέρασε από το Τριφύλλι (δις), δημιουργώντας μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο. Ο “τρέλο-Σάρας” ήταν ένα από τα καλύτερα γκαρντ που πέρασαν ποτέ από τα παρκέ της Ευρώπης.

Ο Λιθουανός, προτού κρεμάσει τα παπούτσια του και φορέσει το σακάκι του προπονητή, είχε προσφέρει άπειρες στιγμές χαράς στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μια εξ αυτών μάλιστα ήταν κόντρα στην ομάδα την οποία προπονεί τώρα ο Γιασικεβίτσιους, την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο Γιασικεβίτσιους το Νοέμβριο του 2011, αφού είχε επιστρέψει από την Φενέρμπατχτσε (Ούλκερ τότε) στο ΟΑΚΑ, αγωνιζόταν κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το παιχνίδι δεν εξελίσσονταν καλά για τον ίδιο, αφού ο Σάρας τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής είχε υψηλά στάνταρ στην προσωπική του απόδοση. Άλλωστε, ο ίδιος είναι γνωστός για την «τρέλα» του και την θέληση του να γίνονται όλα στην εντέλεια. Έτσι λίγο πριν τη συμπλήρωση 34 λεπτών παιχνιδιού ο Λιθουανός γκαρντ ευστοχεί σε δίποντο και στη συνέχεια χαρίζει μία από τις χαρακτηριστικές του φάσεις, πανηγυρίζοντας με κάποια… γαλλικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments