Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών [vid]

Αγία Παρασκευή: Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών [vid]
Αγία Παρασκευή: Οι δράστες έπεσαν με το αυτοκίνητο στα ρολά και τη τζαμαρία. Με πολύ γρήγορες κινήσεις άρπαξαν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα που τους περίμεν

Αγία Παρασκευή: Νέα εισβολή σε κατάστημα ηλεκτρονικών σημειώθηκε τα ξημερώματα, αυτή τη φορά επί της λεωφόρου Μεσογείων. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Νοεμβρίου 2019, περίπου στις 04:00, όταν με τη μέθοδο που έχει γίνει μόδα τους τελευταίους μήνες, με την εισβολή με αυτοκινήτου στο κατάστημα. Οι δράστες έπεσαν με το αυτοκίνητο στα ρολά και τη τζαμαρία, σπάζοντάς τα και αποκτώντας έτσι πρόσβαση στο κατάστημα.

Με πολύ γρήγορες κινήσεις άρπαξαν ότι βρήκαν και εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα που τους περίμενε. Μάλιστα εγκατέλειψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο έριξαν στη τζαμαρία, με αναμμένη τη μηχανή. Η νέα αυτή εισβολή είναι η πιο “τολμηρή” από του κλέφτες, καθώς αυτή τη φορά το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών το οποίο επέλεξαν βρίσκεται σε στη Μεσογείων, που έχει πάντα κίνηση. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί και οι υπεύθυνοι του καταστήματος για να κάνουν καταγραφή του τι πήραν οι δράστες.

Στο κατάστημα υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας που πιθανότατα έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments