Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [20/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [20/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (20/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (20/11/19).

Κριός

Κινείστε σε γοργούς ρυθμούς σήμερα – ίσως παραπάνω από όσο αντέχει ο/η σύντροφός σας. Λογικά δεν θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες συνέπειες, απλά μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο για να σας προλάβει.

Ταύρος

Αν το ταίρι σας έχει μεγάλα σχέδια για σήμερα, προσπαθήστε να το αποτρέψετε αν είναι δυνατόν. Δεν είστε ενάντια στον προγραμματισμό. Απλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Υποσχεθείτε ότι θα το σκεφτείτε για μια άλλη μέρα.

Δίδυμοι

Η κοινωνική σας ενέργεια είναι ασυναγώνιστη σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να βγείτε έξω στον κόσμο, με το ταίρι σας ή μόνοι. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο θα πάρετε αυτό που χρειάζεται ο καθένας.

Καρκίνος

Ίσως να πρέπει να θίξετε κάποιο δύσκολο θέμα ή να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθεί η σχέση σας. Πάντως κάτι πρέπει να κάνετε για να γκρεμίσετε τα προσωπικά σας όρια.

Λέων

Σήμερα θα χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με άλλους ανθρώπους, κατά προτίμηση σε ένα ραντεβού με ζευγάρια ή σε μια ομαδική έξοδο. Φροντίστε να έρθει μαζί σας το ταίρι σας, ακόμη και αν αισθάνεται κουρασμένο. Η ενέργειά σας είναι τέλεια και θα περάσετε υπέροχα.

Παρθένος

Η καριέρα σας μπορεί να επηρεάζει την ερωτική σας ζωή περισσότερο από το συνηθισμένο τώρα: Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται διαρκώς και σας αποσπούν την προσοχή. Βεβαιωθείτε ότι το ταίρι σας ξέρει πόσο πολύ νοιάζεστε για αυτό.

Ζυγός

Θα πρέπει να βρείτε κάποιο άτομο έξω από την κατάσταση που βιώνετε τώρα, για να σας δώσει τη σωστή προοπτική. Μια νέα οπτική μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας.

Σκορπιός

Σήμερα είναι καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και οι δύο τους ρυθμούς σας, να εξετάσετε πιο προσεκτικά τα θέματα που σας απασχολούν. Για καλό και για καλό, πάρτε και την άποψη ενός τρίτου, ουδέτερου μέρους.

Τοξότης

Ίσως είστε κάπως οξύθυμοι σήμερα. Καλό θα ήταν να βρείτε έναν τρόπο να μην φέρνετε αυτή τη διάθεση μέσα στη σχέση σας. Δεν θα προκληθούν μακροχρόνια προβλήματα αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεσπάτε στο ταίρι σας.

Αιγόκερως

Το ταίρι σας μπορεί να είναι κάπως επιπόλαιο αυτή την περίοδο. Ακόμα κι αν είναι ενοχλητικό αυτό, να ξέρετε ότι δεν θα διαρκέσει για πολύ. Αλλά όσο κρατά αυτή η φάση, ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα.

Υδροχόος

Έχετε κάποιες δημιουργικές ή καλλιτεχνικές ιδέες, που θα βοηθήσουν εσάς και το ταίρι σας να έρθετε πιο κοντά. Μπορεί να σχετίζονται με κάποιο κοινό δώρο ή μια συνεργασία. Πιάστε δουλειά αμέσως.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που όλα μοιάζουν πιο δύσκολα από όσο θα έπρεπε να είναι. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχετε αναλάβει πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε να ανταποκριθείτε. Να προσέχετε και όλα θα πάνε καλά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments