Πολιτική

Θοδωρής Δρίτσας: “Μια φορά στο εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια”

Θοδωρής Δρίτσας: “Μια φορά στο εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών στη Μόρια”
Θοδωρής Δρίτσας: Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας και βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανέφερε πως οι βιασμοί στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια είναι σπάνιο φαινόμενο που παρατηρείται μια φορά στους έξι μήνες.

Θοδωρής Δρίτσας: Με ανοιχτό στόμα κατάφερε να αφήσει όλους όσου βρέθηκαν στο πάνελ της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ, αναφέροντας πως στην Μόρια δεν γίνονται συχνά βιασμοί ανηλίκων αλλά μία φορά στους έξι μήνες. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να υπερασπιστεί την πολιτική του κόμματος του στο μεταναστευτικό την περίοδο που ήταν στην εξουσία θέλησε να υποβαθμίσει ένα σοβαρό ζήτημα όπως είναι αυτό της αποπλάνησης ανηλίκων.

Το επιχείρημα ακούστηκε μετά την τοποθέτηση του στελέχους του ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα για την κληρονομιά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Να σας θυμίσω τι έλεγαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τη Μόρια, ναρκωτικά, εμπόριο ανθρώπων ακόμα και βιασμοί μικρών παιδιών» είπε ο κ. Καρανικόλας. «Δηλαδή μια φορά στο εξάμηνο» ήταν η απάντηση του Θοδωρή Δρίτσα.

«Ήταν ήσσονος σημασίας ο βιασμός μικρού παιδιού;» παρατήρησε η δημοσιογράφος. Ο κ. Δρίτσας, αποφεύγοντας να παραδεχθεί τον απίστευτο ισχυρισμό του, αρκέστηκε μόνο να πει ότι «ήμουν πολιτικός υπεύθυνος για τον Πειραιά, επί μήνες ήταν 10.000 άνθρωποι δεν άνοιξε ρουθούνι».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Θοδωρής Δρίτσας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα εξής:

«Προς όλους τους επαγγελματίες «καλοθελητές», που για μία ακόμα φορά… ανακάλυψαν την Αμερική, θα τους συνιστούσα να ακούσουν όλο το απόσπασμα του σχολιασμού μου απέναντι στον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. και τότε, ίσως καταλάβουν, ότι αυτό που είπα, είναι ότι στη δική μας κυβερνητική θητεία, τέτοια αρνητικά φαινόμενα στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, φροντίζαμε να τα προλαμβάνουμε, να τα αντιμετωπίζουμε και να τα αποτρέπουμε και όχι να τα διογκώνουμε και να τα αξιοποιούμε προπαγανδιστικά, όπως έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Καρανικόλας και όπως κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλά διαδικτυακά μέσα της στημένης κινδυνολογίας και μισαλλοδοξίας, για να ψηφοθηρούν καλλιεργώντας κλίμα φοβίας και μίσους απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Συμπληρωματικά δε, έφερα το παράδειγμα της υποδειγματικής διαχείρισης στο λιμάνι του Πειραιά το 2015-2016, που κάθε άλλο παρά το μοναδικό παράδειγμα σωστής διαχείρισης ήταν, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τα λοιπά, για μία ακόμα φορά, την απόλυτη περιφρόνησή μου, στους κάθε λογής επαγγελματίες τρομολάγνους και συκοφάντες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments