Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [21/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [21/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (21/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (21/11/19).

Κριός

Μόνο και μόνο επειδή είστε με το ταίρι σας αρκετό καιρό, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε σαν πιτσουνάκια. Μια πονηρή ματιά ή ένα αυθόρμητο γέλιο, σας γυρνάνε πίσω στην εποχή που νιώθατε πεταλούδες στο στομάχι κάθε φορά που συναντιόσασταν.

Ταύρος

Το να μιλάτε διαρκώς για το πώς περάσατε τη μέρα σας, μπορεί να κάνει εσάς να αισθάνεστε καλύτερα. Αλλά να κάνει το ταίρι σας να πλήττει θανάσιμα. Να θυμάστε ότι δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από εσάς.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε αγχωμένοι για το επικείμενο ταξίδι του/της αγαπημένου/ης σας; Μην ταράζεστε. Μέχρι να καταλάβετε ότι λείπει θα έχει επιστρέψει. Στο μεταξύ, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις μέρες που θα περάσετε χώρια και να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.

Καρκίνος

Όταν πρόκειται να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά τη σχέση σας, καλό θα ήταν να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να θολώνουν την κρίση σας, όταν διακυβεύονται τόσα πολλά.

 Λέων

Μην γίνεστε μονόχνοτοι! Τον τελευταίο καιρό περνάτε πολύ χρόνο μόνοι σας και αυτό δεν είναι καλό. Προσκαλέστε το ταίρι σας και τους φίλους σας για ένα δείπνο στο σπίτι σας και βρείτε ξανά τον παλιό, καλό, κοινωνικό σας εαυτό.

 Παρθένος

Κάθε φορά που η διάθεση σας δεν είναι καλή, έχετε την τάση να ξεσπάτε στο ταίρι σας. Την επόμενη φορά, πριν ξεσπάσετε, σκεφτείτε για ένα λεπτό τι είναι αυτό που σας θύμωσε και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό.

 Ζυγός

Δεν έχετε μπροστά σας σενάριο οπότε γιατί λέτε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια πράγματα στο ταίρι σας; Αυτοσχεδιάστε λίγο και μιλήστε για ένα εντελώς διαφορετικό θέμα.

 Σκορπιός

Μπορεί να έχετε φανεί πολύ τυχεροί στον έρωτα μέχρι τώρα αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίρνετε αδικαιολόγητα ρίσκα στη σχέση σας. Να είστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχετε και να μη ζηλεύετε τους άλλους.

 Τοξότης

Αν θέλετε να πάρετε μαθήματα για τις σχέσεις παρακολουθήστε πώς συμπεριφέρονται μεταξύ τους τα παντρεμένα ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας. Αντιμετωπίζουν άμεσα τα ζητήματα που προκύπτουν ή περιμένουν και ασχολούνται αργότερα με αυτά; Κρατήστε σημειώσεις.

 Αιγόκερως

Μπείτε κατευθείαν στο ψητό. Ποια πραγματικά είναι η γνώμη σας για τη σχέση που έχετε; Ψάχνετε αφορμή για να την κάνετε ή θέλετε να δείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια; Η απόφαση είναι όλη δική σας.

Υδροχόος

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από έναν/μία έξυπνο/η σύντροφο, ειδικά αν ξέρει πώς να δείχνει την εξυπνάδα του/της χωρίς να φαίνεται ξερόλας. Δοκιμάστε τις ικανότητες του συντρόφου σας δίνοντάς του/της να σας λύσει ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα.

 Ιχθύες

Αν τα προβλήματα στη δουλειά έχουν αρχίσει να σας εκνευρίζουν, ίσως ήρθε η ώρα να τα εκμυστηρευτείτε στο ταίρι σας. Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι αισθάνεστε καταβεβλημένοι

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments