Αθλητισμός

Πάου Γκασόλ: Στόχος της Μπαρτσελόνα ο 39χρονος NBAer

Πάου Γκασόλ: Στόχος της Μπαρτσελόνα ο 39χρονος NBAer
Πάου Γκασόλ: Η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη φετινή σεζόν μια μπασκετική dream team ωστόσο όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να την ενισχύσει με την απόκτηση του Καταλανού σέντερ.

Πάου Γκασόλ: Στην απόκτηση ενός ακόμη ηχηρού ονόματος στοχεύει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί τις τελευταίες ημέρες βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του 39χρονου σέντερ, Πάου Γκασόλ, με τον παίκτη κατά τους Ισπανούς να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο έμπειρος σέντερ έχει μείνει ελεύθερος από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, με την ομάδα από το NBA να αφήνει τον παίκτη μιας και εκείνος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα στο αριστερό του πόδι.

Αυτό ωστόσο δεν δείχνει να εμποδίζει την Μπαρτσελόνα στο να κινηθεί για την απόκτησή του. Πιθανή συμφωνία θα γιγαντώσει την ήδη εξαιρετική ομάδα που έχει συνθέσει ο Πέσιτς βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα. Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία υποστηρίζουν πως η υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς οι Μπλέιζερς έχουν προτείνει στον Γκασόλ να σταματήσει το μπάσκετ και να αναλάβει ενεργό ρόλο στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο 39χρονος σέντερ σκέφτεται όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Αν αποφασίσει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, δεδομένα θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ο οποίος δεν αποκλείεται να του χαρίσει μια θέση στις επιλογές του Σέρτζιο Σκαριόλο για εθνική Ισπανίας. Όπως και να χει, κάντε εικόνα την σημερινή Μπαρτσελόνα και προσθέστε σε αυτόν τον Πάου Γκασόλ! Απλά τρομακτική!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments