Αθλητισμός

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Ο Μουρίνιο θέλει τον Σουηδό στην Τότεναμ

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Ο Μουρίνιο θέλει τον Σουηδό στην Τότεναμ
Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Ο 38χρονος επιθετικός εδώ και λίγο καιρό απολαμβάνει τις διακοπές του περιμένοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: Ο Σουηδός σούπερ σταρ αναζητά τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Το κεφάλαιο Αμερική έκλεισε για τον 38χρονο, με την σκέψη του πλέον να γυρνά αποκλειστικά στην Ευρώπη περιμένοντας το τελευταίο του συμβόλαιο σε ομάδα από το πάνω… ράφι. Η ηλικία δεν δείχνει να είναι εμπόδιο για εκείνον καθώς όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη τόσο λεκτικά όσο και με τις πράξεις του και την αγωνιστική του κατάσταση είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση.

Σύλλογοι από την Ιταλία και την Αγγλία έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σουηδού, με τα πρόσφατα σενάρια να περιπλέκουν μάλιστα το όνομά του με την Τότεναμ. Η έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο στα “Σπιρούνια” αναμένεται να φέρει αλλαγές και στο ρόστερ, με τον Πορτογάλο να επιθυμεί να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο θέλοντας να βάλει άμεσα την προσωπική του ταυτότητα στην ομάδα.

Οι δύο άνδρες θυμίζουμε έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, το 2016 Ζοζέ Μουρίνιο και Ζλάταν βρέθηκαν στο Ολντ Τράφορντ, με τον Σουηδό σούπερ στα να ολοκληρώνει θετικά την παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας 26 τέρματα σε 46 συμμετοχές. Πέραν της Τότεναμ, ενδιαφέρον για τον Σουηδό σταρ έχουν δείξει Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Ιταλούς να έχουν πλεονέκτημα έναντι των “Κόκκινων Διαβόλων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments