Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [22/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [22/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (22/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (22/11/19).

Κριός

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να κρατάτε πράγματα μέσα σας. Αν οι ανησυχίες σας αφορούν και το ταίρι σας, συζητήστε τις με κάποιον έμπιστο φίλο και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα.

Ταύρος

Κι εκεί που νομίζατε ότι το ταίρι σας δεν σας άκουγε, κάνει κάτι και σας εκπλήσσει. Με τη σημερινή του ανταπόκριση, θα καταλάβετε όχι μόνο ότι σας πρόσεχε αλλά και ότι του άρεσαν οι ιδέες σας.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε κάπως εγωιστές αλλά προσπαθήστε να μην το δείξετε στο ταίρι σας. Να θυμάστε ότι χαίρεστε περισσότερο όταν μοιράζεστε πράγματα με άλλους, ειδικά όταν αυτός ο άλλος είναι κάποιος για τον οποίο νοιάζεστε πολύ.

Καρκίνος

Κρύβετε πολλές δυνατότητες μέσα σας. Αφήστε την πίστη που έχει ο/η σύντροφός σας σε εσάς να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να δείξετε και στον υπόλοιπο κόσμο πόσο ξεχωριστοί είστε.

Λέων

Τώρα δεν είναι ώρα για ψευτο-μετριοφροσύνες. Κάνατε κάτι εκπληκτικό και θέλετε να το μάθει όλος ο κόσμος. Το ταίρι σας είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας, οπότε αφήστε το να υπερηφανεύεται για εσάς.

Παρθένος

Σήμερα προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με φίλους και συγγενείς που βρίσκονται μακριά. Είναι εύκολο να ξεχνιέστε με την καθημερινότητα και τη σχέση σας αλλά δεν πρέπει να παραμελείτε και τους άλλους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας. Δείξτε τους πόσο τους σκέφτεστε.

Ζυγός

Σήμερα βγείτε για μια βόλτα στη γειτονιά με το ταίρι σας. Δε χρειάζεται να μιλάτε, απλά κρατηθείτε χέρι-χέρι και εκτιμήστε τα όμορφα πράγματα που σας περιβάλλουν.

Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να είστε ανοικτοί σε ο,τιδήποτε προκύψει στο δρόμο σας και να προσπαθήσετε να το κάνετε να δουλέψει προς όφελός σας. Ο/Η σύντροφος σας μπορεί να χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής και θα το εκτιμούσε αν είστε ευέλικτοι.

Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας λειτουργείτε με διαφορετικές ταχύτητες σήμερα. Κάντε ό,τι μπορείτε για να τις αντιστοιχίσετε αλλά μην τρελαθείτε κιόλας. Απολαύστε τη ζωή ο καθένας με τους δικούς του ρυθμούς. Αύριο θα επανέλθετε και πάλι στα κανονικά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα αντιμετωπίστε κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα πριν γίνει μεγαλύτερο. Όταν είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς, μπορείτε να μιλήσετε σχεδόν για ο,τιδήποτε με το ταίρι σας και να βρείτε μια λογική λύση που να ικανοποιεί και τους δύο.

Υδροχόος

Σήμερα τα συναισθήματα σας μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Αν το κλίμα είναι κάπως τεταμένο, κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση ως έχει. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο περίπλοκα όσο σας φαίνονται.

 Ιχθύες

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Όταν μάθετε την απάντηση, μοιραστείτε την με το ταίρι σας. Μαζί μπορείτε να καταστρώσετε ένα σχέδιο για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments