Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Μετά το νέο έτος η επιστροφή του στη δράση

Παπέ Σισέ: Μετά το νέο έτος η επιστροφή του στη δράση
Παπέ Σισέ: Ο νεαρός στόπερ δεν πρόκειται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση πριν το τέλος του έτους.

Παπέ Σισέ: Τον τελευταίο καιρό ο Αφρικανός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, ο Σισέ έμεινε για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Από τότε δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια δεν έχει πατήσει καν γήπεδο.

Ο νεαρός έχει χάσει ήδη πέντε με έξι κιλά, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Έχουν περάσει περίπου δυο μήνες από τη μέρα που ο Παπέ Σισέ μπήκε στα πιτς και δεν έχει βγει μέχρι σήμερα. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή του καθώς είναι ένας παίκτης που εκτιμάει ιδιαίτερα τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τα σωματικά προσόντα του. Ωστόσο γνωρίζει κάτι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να γίνει πριν το τέλος του ημερολογιακού έτους.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει τη συμφωνία τους, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μείνει δίχως ομάδα. Ήδη δύο μήνες αργότερα, ο Βούκοβιτς βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και αναμένει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αναμονή του έμπειρου αμυντικού μέχρι τον Ιανουάριο, ούτως ώστε να βρει τη σωστή επιλογή για την καριέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», όσο πλησιάζει η συγκεκριμένη χρονική περίοδος το όνομα του θα ακούγεται για ολοένα και περισσότερες ομάδες, που αναζητούν μια λύση στα μετόπισθεν τους. Το ατού του Σέρβου είναι πως είναι ελεύθερος. Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν μπορεί να βρει πιο εύκολα ομάδα από κάποιον που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η τελευταία ομάδα που αναμένεται να μπει στο «κόλπο» για τον Βούκοβιτς είναι η Περούτζια που αγωνίζεται στη Serie B.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments