Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [23/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [23/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (23/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (23/11/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, από τον Δεκέμβριο του 2017. Η ενέργεια που διαχέει στην ατμόσφαιρα έκτοτε, αφορά την υπευθυνότητα και την ακεραιότητα. Αλλά αυτό το έχετε ήδη συνειδητοποιήσει!

Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω για ακόμη έναν χρόνο. Θα επιστρέψει σε αυτό το ζώδιο μετά από 29 χρόνια. Άρα αξιοποιήστε το μεσοδιάστημα, για να δώσετε στη ζωή σας την κατεύθυνση που θέλετε! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ζυγό. Από εκεί σας βοηθά να βρείτε μέσες λύσεις και συμβιβαστικούς ελιγμούς. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Υπάρχει η απαίτηση να λειτουργείτε με δικαιοσύνη και ειλικρίνεια!

Το Σάββατο είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε σημαντικά εγχειρήματα που θέλετε να επιτύχετε τον Δεκέμβριο. Οι συνομιλίες για τις οικονομικές σας υποθέσεις, σήμερα θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη ή θα καταφέρετε να επιτύχετε μια συμφωνία που είναι σημαντική για εσάς. Οι οικονομικές σας υποθέσεις με ηλικιωμένους συγγενείς ή παιδιά, θα έχουν την επιθυμητή εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα εκπλαγείτε, από ένα μήνυμα ή μια τηλεφωνική συνομιλία με μια γυναίκα. Μαζί της έχετε χάσει επαφή εδώ και καιρό ή ζει μακριά. Να είστε προσεκτικοί στην προσωπική σας ζωή – και κυρίως στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην πιέζετε τον/τη σύντροφό σας σε σημαντικές αποφάσεις ή ενέργειες που αποδοκιμάζει.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για εργασία με έγγραφα ή για μια οικονομική συμφωνία. Σήμερα τα γεγονότα που είναι ενδιαφέροντα ή χρήσιμα για εσάς, θα σχετίζονται κατά κάποιον τρόπο με ταξίδια ή με άτομα που ζουν μακριά από σας. Το Σάββατο είναι απίθανο να προκύψουν εκπλήξεις. Τα γεγονότα θα έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη και οι περιστάσεις θα είναι ευνοϊκές για να πραγματοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια.

Για εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα αισθανθείτε αισιόδοξοι για την εξέλιξη των στόχων σας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή, την εργασία, την κατάσταση της υγείας σας ή τις φιλικές σας σχέσεις. Η επικοινωνία με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα περιλαμβάνει κυρίως καινούργια άτομα στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να λάβετε μια πρόσκληση για μια συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο είναι καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες, για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης ή για την έναρξη μιας νέας. Ό,τι και αν κάνετε σήμερα στο σπίτι σας, θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Η μέρα υποδεικνύει συζητήσεις για κληρονομικά θέματα, για μια ιδιοκτησία που κατέχετε, για μεταβίβαση περιουσίας και άλλης ιδιοκτησίας.

Το Σάββατο, οι επαγγελματικές ή άλλες οικογενειακές υποθέσεις θα προκαλέσουν περισσότερο άγχος στην καθημερινή ζωή, όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να αποφύγετε την κλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις σας με συναδέλφους ή πελάτες. Το αδύνατο σημείο σας σήμερα, θα είναι η δουλειά σας και οι επαφές σας με εκπροσώπους διαφόρων θεσμών ή υπηρεσιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments