Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επισφαλής η θέση του Κωστένογλου, φουλάρει για προπονητή ο Ίβιτς

ΑΕΚ: Επισφαλής η θέση του Κωστένογλου, φουλάρει για προπονητή ο Ίβιτς
ΑΕΚ: Τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει έντονο προβληματισμό στην «Ένωση», με τον Ίλια Ίβιτς να εντείνει τις προσπάθειες για να βρει προπονητή.

ΑΕΚ: Έντονος προβληματισμός κυριαρχεί στις τάξεις της «Ένωσης» μετά την απώλεια βαθμών, αλλά κυρίως την κακή αγωνιστική εικόνα στο ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (1-1). Ήδη οι διοικούντες την ομάδα είναι ιδιαιτέρως απογοητευμένοι από την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στα τελευταία παιχνίδια. Η ΑΕΚ μοιάζει να αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι και η πρόοδος στην μετα-Καρντόσο εποχή αποδείχτηκε προσωρινή, καθώς τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις είναι απογοητευτικές έκτοτε και η ομάδα έχει τεθεί ήδη εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός για το αν ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να έχει στο ρόστερ την απαιτούμενη επιρροή για να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του. Ο Ίλια Ίβιτς που έχει αναλάβει το έργο της αναζήτησης του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ έχει εντείνει τις προσπάθειές του προς αυτή την κατεύθυνση, αν και αρχικά φαινόταν πως είχε δοθεί περισσότερος χρόνος από την διοίκηση.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, η «Ένωση» δεν έχει κάποια έτοιμη λύση για τον πάγκο της και όσο δεν την βρίσκει, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου καθώς θα αναζητηθεί μια μόνιμη λύση και όχι άλλη μια… προσωρινή κατάσταση με νέο υπηρεσιακό προπονητή. Όσο όμως τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις συνεχίζουν έτσι, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Νταμίρ Κάναντι: Περιμένει την ΑΕΚ ο Αυστριακός

Το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν την απόφαση να δώσουν τα κλειδιά στον Μιγκέλ Καρντόσο. Αυτή η επιλογή αποδέχθηκε καταστροφική για την ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπόρεσε ποτέ να εφαρμόσει την φιλοσοφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έχοντας κάτσει στον πάγκο του συλλόγου σε μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Ο Νίκος Κωστένογλου έκατσε στον πάγκο της ομάδας, αρχικά σαν υπηρεσιακός, αλλά στη συνέχεια κέρδισε τους παίκτες με αποτέλεσμα να κερδίσει την μονιμοποίηση του. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα στο στρατόπεδο της ομάδας. Υπάρχει έντονη ανησυχία για την εικόνα της ομάδας, αλλά και κάποιες τακτικές επιλογές του έμπειρου κόουτς.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να προχωράει σε νέα αλλαγή προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Πριν λίγες μέρες άρχισε να κυκλοφορεί και πάλι το όνομα του Γκουστάβο Πογιέτ. Ωστόσο υπάρχει μια άλλη περίπτωση τεχνικού που δεν περνάει απαρατήρητη. Ο τεχνικός που ενδιαφέρει την ΑΕΚ είναι ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός είχε εξαιρετική παρουσία στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο και το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα με την Νυρεμβέργη. Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα απολύθηκε και πλέον είναι ελεύθερος. Η πρώην ομάδα του δεν θα έλεγε όχι σε ένα ενδεχόμενο reunion, αλλά εκείνος έχει άλλες βλέψεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κάναντι είναι διατεθειμένος να περιμένει μήπως αδειάσει θέση στην ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments