Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ: Θετικός για Ατρόμητο ο Σουηδός

Νίκλας Χουλτ: Θετικός για Ατρόμητο ο Σουηδός
Νίκλας Χουλτ: Ο Σουηφός μπακ της ΑΕΚ θέλει να μείνει στην Ελλάδα και δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από τον Ατρόμητο.

Νίκλας Χουλτ: Ο έμπειρος μπακ είχε δείξει εξαιρετική εικόνα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτό είχε οδηγήσει την ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του την χρονιά που τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που έγινε άμεσα βασικό στέλεχος της ομάδας. Αυτή η εικόνα συνεχίστηκε και στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς.

Ωστόσο μετά τον Ιανουάριο η απόδοση του έπεσε αισθητά. Την φετινή σεζόν ο Χουλτ δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Έντερ Λόπεζ έχει πάρει φανέλα βασικού και ο Σουηδός έχει περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού. Το συμβόλαιο του έμπειρου μπακ τελειώνει το καλοκαίρι και δύσκολα θα γίνει κίνηση για την ανανέωση του.

Θετικός για Ατρόμητο ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ φέρεται να έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν έχει χώρο στην ΑΕΚ της επόμενης σεζόν. Αυτό δεν τον εμποδίζει να θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Ωστόσο δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να του δώσουν ένα καλό συμβόλαιο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα ενδιαφερθούν, ενώ ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε, αλλά τα οικονομικά του είναι περιορισμένα.

Μια άλλη ομάδα που θα μπορούσε να πλησιάσει τον Χουλτ και να έχει ελπίδες είναι ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου έχει υψηλούς στόχους και μπορεί να προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο στον παίκτη. Από την πλευρά του ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στον Ατρόμητο, άλλωστε το πρώτο του μέλημα είναι να μείνει στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments