Αθλητισμός

Παναγιώτης Ρέτσος: Στην πόρτα της εξόδου από την Λεβερκούζεν

Παναγιώτης Ρέτσος: Στην πόρτα της εξόδου από την Λεβερκούζεν
Παναγιώτης Ρέτσος: Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Παναγιώτης Ρέτσος: Πριν από λίγα χρόνια ο νεαρός αμυντικός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε να τον βάλει κατευθείαν στα βαθιά παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πριν προλάβει να συμπληρώσει ένα χρόνο σαν βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας, ο Ρέτσος είδε το όνομα του να παίζει στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων.

Τελικά αυτή που κινήθηκε πιο γρήγορα ήταν η Μπάγερ Λεβεκρούζεν. Μάλιστα, η Γερμανική ομάδα δεν δίστασε να δώσει να δώσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το πόσο ήταν πολύ μεγάλο και οι “ασπιρίνες” προχώρησαν σε μια σημαντική επένδυση και περίμεναν πολλά από τον νεαρό. Εκείνος ξεκίνησε δυναμικά, αλλά στην πορεία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Μονόδρομος ο δανεισμός

Με τα τωρινά δεδομένα ο Ρέτσος δεν θα συνεχίσει για καιρό στην Λεβερκούζεν. Δεδομένα δεν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και το καλύτερο σενάριο για τις δυο πλευρές είναι να παραχωρηθεί κάπου δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα Sportime “Έτσι, όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα και για τις δύο πλευρές.

Ο Ρέτσος πρέπει να φύγει δανεικός. Και λογικά αυτό θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο, πιθανότατα για 1,5 χρόνο. Το χαρακτηριστικό είναι πως παρά την απραξία του, ο διεθνής αμυντικός δεν πρόκειται να δυσκολευτεί καθόλου να βρει (αν δεν έχει ήδη βρεθεί…) την επόμενη (δανεική) στέγη του”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments