Ελλάδα

Ρόδος: Nεκρή 75χρονη AMEA στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Ιαλυσό [vids]

Ρόδος: Nεκρή 75χρονη AMEA στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Ιαλυσό [vids]
Ρόδος: Νεκρή μέσα στο στο πλημμυρισμένο σπίτι της, στην Ιαλυσό της Ρόδου βρέθηκε μια γυναίκα 75 ετών. Συνεχίζει να πλήττει το νησί η κακοκαιρία, με τις διακοπές ρεύματος και τους πλημμυρισμένους δρόμους να ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

Ρόδος: Από την κακοκαιρία “Γηρυόνης” δοκιμάζεται τις τελευταίες και η Ρόδος, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, τραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη γυναίκα, η οποία την ώρα της μεγάλης νεροποντής βρισκόταν μέσα στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Iαλυσό. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο της Pόδου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ο οποίος επήλθε από ανακοπή, την οποία υπέστη όταν πλημμύρισε η υπόγεια κατοικία της.

Οι δρόμοι στο νησί έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ διακοπές του ρεύματος και υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη και Λάρδο έχουν προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους. Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλεως Ρόδου. Δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό ενώ ακόμη και μέσα στην πόλη η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο της «ΡΟΔΙΑΚΗΣ» μαρτυρούν  την κατάσταση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments