Lifestyle

Απασφάλισε ο γνωστός ράπερ Tus: “Σιχαίνομαι τους τράπερς”

Απασφάλισε ο γνωστός ράπερ Tus: “Σιχαίνομαι τους τράπερς”
Ο γνωστός ράπερ Tus βρέθηκε στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube, «Ιδιωτική Κατακραυγή» και “έκραξε» άσχημα για άλλη μια φορά τους τράπερς, ενώ είπε μεταξύ άλλων και με ποιες Ελληνίδες θα έκανε σχέση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η «Ιδιωτική Κατακραυγή» είναι η Youtube εκπομπή του πασίγνωστου από το Instagram Αλέξανδρου Κοψιάλη. Το κόνσεπτ είναι ότι παίρνει από τα σπίτια τους με το αυτοκίνητο τους καλεσμένους και πάνε μια βόλτα συζητώντας διάφορα θέματα. Στην εκπομπή πρόσφατα βρέθηκε ο Tus, ο οποίος ξεκίνησε να «πυροβολάει» από νωρίς.

Γνωστός για την κόντρα του με τους καλλιτέχνες της τραπ σκηνής, έστειλε στον Κοψιάλη ένα βίντεο με ένα… ανέκδοτο. «Τι κοινό έχουν οι τράπερς με τις βίζιτες; Φοράνε ρούχα μάρκες, έχουν πορσελάνινα δόντια και ανεβάζουν βίντεο από το Miami…». Με τα λόγια αυτά «φωτογράφισε» τον Madclip, ο οποίος πρόσφατα γύρισε βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι στο Miami.

Με το που μπήκε στο αμάξι είπε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη: «Άκου, όταν φέρνεις τράπερ μέσα στο αμάξι θα του δίνεις ένα μικρόφωνο και θα του λες με σοβαρό ύφος… αχρείαστο να ναι». Ο Tus έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό την αντιπάθεια του για τους τράπερς στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Τhe tonight show» σε ένα επεισόδιο που είχε γίνει viral στο ίντερνετ. Τότε είχε μπει μέσα στην εκπομπή με μια σακούλα με… σκουπίδια.

Όταν ο Κοψιάλης τον ρώτησε να μιλήσει με λίγα λόγια για τους τράπερς ο Tus είπε «με λίγα λόγια δε γίνεται άσε με να τα πω μη με κόβεις». Συγκεκριμένα είπε: «Το ραπ είναι στα χειρότερα του. Άμα έρθει ένας ξένος και ζητήσει να του βάλουνε τους καλύτερους ράπερ, θα του βάλουνε αυτούς που είναι στο προσκήνιο ρε φίλε όχι τους πραγματικά καλούς.

Αυτοί που είναι στο προσκήνιο είναι σκουπίδια. Σκουπίδι στίχος, σκουπίδι φωνή. Σκουπίδια. Παλιά ξεχώριζες για το ταλέντο σου. Είχες μια λούπα και τραγουδούσες από πάνω και έπρεπε να τα λες καλά. Τώρα τους κάνουνε εκεί κάτι παραγωγές τους βάζουνε auto tune στη φωνή πάει ο άλλος λέει δυο μ******ς και βγαίνει τραγούδι. Τους σιχαίνομαι ρε φίλε γιατί είναι για τον π****ο».

Τα έβαλε όμως και με τους λαϊκούς: «Δε μπορώ τους λαϊκούς που το παίζουνε ποιότητα. Λένε τα λαϊκά και βάζουνε κάτι βιολιά και κάτι τέτοια. Δε μπορώ το Ρέμο, το Βέρτη και αυτούς. Ή θα είσαι έντεχνος ή θα είσαι «σκυλί του πολέμου». Δε μπορώ αυτό το δήθεν. Γιαυτό γουστάρω Πάολα, Κιάμο. Είναι «σκυλιά» και γουστάρουνε».

Όταν τον ρώτησε με ποιες Ελληνίδες θα έβγαινε είπε «δε βγαίνω με καμία. Ούτε με τη Γερονικολού δε θα έβγαινα. «Έμπαινα» όμως. Επίσης Ιωάννα Τούνη και Έλενα Τσαγκρινού φίλε έχουν κ****α».

Δείτε στο βίντεο παρακάτω αναλυτικά τη συνέντευξη του Tus στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, όπου μιλάει ακόμα για το όνομα του, για το τραγούδι για τον Πάνο Ζάρλα και για πολλά άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments