Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [25/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα [25/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (25/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (25/11/19). Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Σκορπιό, ρίχνει φως σε όσα επενδύετε στη ζωή σας. Είναι καλή στιγμή να επιθεωρήσετε τις επιλογές και τις δράσεις που έχετε υιοθετήσει. Η μέρα ενδείκνυται για να φτιάξετε τη λίστα των προθέσεών σας για το μέλλον. Να την έχετε έτοιμη μέχρι αύριο, που αναμένεται αναδυθεί η Νέα Σελήνη!

Σήμερα η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσιες όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας, παραμένοντας στο Σκορπιό! Η Αφροδίτη αποχωρεί σήμερα από τον Τοξότη και περνά στον Αιγόκερω. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 19 Ιανουαρίου και θα φροντίζει να βάλει την καθημερινότητά σας σε σειρά!

Τη Δευτέρα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση με μια γυναίκα ή λόγω μιας γυναίκας. Θα σχετίζεται με τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσά σας ή προβλήματα που αντιμετωπίζει εκείνη στην προσωπική της ζωή. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που θα αφορούν μια γυναίκα. Θα έχετε στο μυαλό σας κάποιο γεγονός ή σχέδια σχετικά με ένα παιδί, που μπορεί να μην είναι δικό σας. Το παιδί αυτό μπορεί να γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου… Είτε τα γεγονότα που σχεδιάζετε ή περιμένετε, αφορούν φάση επίδρασης αυτών των τριών ζωδίων.

Τη Δευτέρα πολλοί από εσάς θα δυσαρεστηθούν, από νέα που σχετίζονται με έναν άντρα που θα ταξιδέψει σήμερα ή που ζει σε άλλο μέρος. Οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές σήμερα με τα προσωπικά τους αντικείμενα και με το χειρισμό των οικιακών συσκευών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιων συναρπαστικών ή ξεχωριστών γεγονότων, που σχετίζονται με την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να κάνετε πολλά σήμερα, να βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες με τους αγαπημένους σας και τον εαυτό σας. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά έγγραφα, για να επιβεβαιώσετε ότι θα λάβετε χρήματα που περιμένετε εσείς ή που θα στείλετε σε κάποιον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της Δευτέρας για να ξεκαθαρίσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας. Μπορείτε να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που έχετε συγκρουστεί ή έχετε έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας με τόλμη, αλλά μόνο με βάση τη σκληρή δουλειά και τις φιλοδοξίες σας. Προσπαθήστε να έχετε επαφή με την πραγματικότητα. Δυσάρεστες εκπλήξεις θα έρθουν μόνο αν παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις ή συμπεριφερθείτε ανέντιμα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τα προκαταρκτικά σας σχέδια για την ημέρα. Οι προσδοκίες σας θα αλλάξουν, όπως η αναβολή ενός ραντεβού για αύριο ή μία από τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις και να αποφύγετε τα ρίσκα. Η Δευτέρα δεν προβλέπει να λάβετε κάποια χρήματα, αλλά πάντα μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή ή στις φιλικές σας σχέσεις. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνετε νέες γνωριμίες, ρομαντικές συναντήσεις και άλλες ξεχωριστές προσωπικές εμπειρίες. Η φιλική σχέση με έναν άνδρα, ανεξάρτητα από το φύλο σας, θα φέρει κάποιο όφελος ή ικανοποίηση, είτε θα βοηθήσει να αναπτύξετε τα καθημερινά σας σχέδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments