Διεθνή

Σεισμός στην Αλβανία: Καρέ – καρέ η διάσωση μικρού παιδιού από τα συντρίμμια [vid]

Σεισμός στην Αλβανία: Καρέ – καρέ η διάσωση μικρού παιδιού από τα συντρίμμια [vid]
Σεισμός στην Αλβανία: Επιζώντες στα συντρίμμια δεκάδων σπιτιών ανασύρουν οι αρχές στην Αλβανία μετά τον ισχυρό σεισμό που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης. Συγκλονίζει η διάσωση μικρού παιδιού που βρέθηκε θαμμένος σε πεσμένη πολυκατοικία.

Σεισμός στην Αλβανία: Η ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 της κλίμακας Ρίχτερ στην γειτονική Αλβανία τα ξημερώματα της Τρίτης προκάλεσε τεράστια προβλήματα. Σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς με τις δυνάμεις προστασίας της χώρας να δίνουν μάχη ανασύροντας επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια. Μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα υπάρχουν πέντε νεκροί και περισσότεροι από 150 τραυματίες, ενώ αρκετοί ακόμη αγνοούνται όντας κάτω από τόνους μπετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα κτίρια που κατέρρευσαν βρίσκονται στο Δυρράχιο και τα Τίρανα. Κατεστραμμένα κτίρια υπάρχουν και σε ακτίνα 150 περίπου χιλιομέτρων: από τη Λέζια στον Βορρά έως το Φίερι στον Νότο. Έως τώρα έχει αναφερθεί ότι έχουν καταρρεύσει οκτώ πολυκατοικίες στο Δυρράχιο και στα προάστια των Τιράνων.

Στα βίντεο του Report TV φαίνεται καρέ- καρέ η διάσωση ενός μικρού παιδιού που έχει εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια. Στα πλάνα δίπλα από το αγόρι φαίνεται μία γυναίκα η οποία έχει και αυτή καταπλακωθεί, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments