Lifestyle

GNTM αποχώρηση: Η απόλυτη ανατροπή – Τρεις κοπέλες είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες [vid]

GNTM αποχώρηση: Η απόλυτη ανατροπή – Τρεις κοπέλες είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες [vid]
GNTM αποχώρηση: Χαρά, Κάτια και Ασημίνα βρέθηκαν μια ανάσα από την απομάκρυνση από το reality μόδας, ωστόσο η απόφαση της κριτικής επιτροπής ήρθε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

GNTM αποχώρηση: Η απόλυτη ανατροπή εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, με την κριτική επιτροπή να ανατρέπει όλα τα δεδομένα των κανονισμών του reality μόδας προκαλώντας το χαμόγελο τριών διαγωνιζόμενων που βρέθηκαν μια ανάσα από την αποχώρηση. Χαρά, Κάτια και Ασημίνα δεν τα πήγαν καλά στην τελευταία δοκιμασία με την Βίκυ Καγιά να τους ανακοινώνει πως κανονικά θα έπρεπε να αποχωρήσουν και οι τρεις. Ωστόσο αντί να γίνει αυτό, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να διατηρήσει και τις τρεις στον διαγωνισμό προκαλώντας αίσθηση τόσο στο κοινό όσο περισσότερο στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM είχε μία ανατροπή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μέχρι τώρα. Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν η σκυταλοδρομία styling. Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Μαρία. Από την άλλη, τις τρεις χειρότερες τις είχαν η Χαρά, η Κάτια και η Ασημίνα. Και οι τρεις κοπέλες θεωρούνται φαβορί μέσα στο GNTM. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι κριτές απογοητεύτηκαν από την απόδοσή τους.

Η Βίκυ Καγιά είπε πως πρέπει να αποχωρήσουν και οι τρεις, παγώνοντας όλα τα κορίτσια. Εξήγησε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς είναι αντίθετο από τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Όταν έφθασε η ώρα της αποχώρησης η Βίκυ Καγιά με πολύ αυστηρό ύφος ανακοίνωσε ότι μετά από πολύ σκέψη αποφάσισαν να μη φύγει καμία. Έτσι, για πρώτη φορά δεν είχαμε αποχώρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments