Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [28/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [28/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (28/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (28/11/19).

  • Κριός

Σήμερα αλλάξτε τη ρουτίνα σας και μυήστε το ταίρι σας σε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Είναι η ιδανική στιγμή για να πειραματιστείτε με κάτι που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε.

  • Ταύρος

Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί στη σκέψη σας. Βεβαιωθείτε ότι το ίδιο συμβαίνει και για το ταίρι σας. Αφήστε ένα σέξι μήνυμα στον τηλεφωνητή του, λέγοντάς του ότι την αποψινή νύχτα θα τη θυμάται για πολύ καιρό.

  • Δίδυμοι

Ένα αυθόρμητο σχόλιο από το ταίρι σας θα φανερώσει ακριβώς αυτό που σκέφτεται. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα, αλλά κρατήστε στο μυαλό σας αυτή τν πληροφορία για να τον/την κατανοήσετε καλύτερα.

  • Καρκίνος

Δε δυσκολεύεστε καθόλου στην επικοινωνία σήμερα οπότε αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, πείτε το. Να είστε βέβαιοι ότι σήμερα μπορείτε να εκφράσετε ό,τι θέλετε στο ταίρι σας. Θα σας κατανοήσει απόλυτα.

  • Λέων

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να στοχαστείτε. Πηγαίνετε με το ταίρι σας σε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να μιλήσετε για τις μελλοντικές σας επιθυμίες. Μπορεί να ανακαλύψετε μερικά καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον.

  • Παρθένος

Είστε σε πολύ καλή φάση για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Αν εσείς και το ταίρι σας συζητούσατε για να κάνετε κάτι από κοινού, ήρθε η ώρα να περάσετε από τα λόγια στις πράξεις.

  • Ζυγός

Δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Αισθάνεστε ότι σήμερα κάτι δεν πάει καλά με το ταίρι σας. Αλλά δε χρειάζεται να υποθέτετε τα χειρότερα. Μπορεί να προγραμματίζουν κάποια όμορφη έκπληξη για εσάς.

  • Σκορπιός

Αν σήμερα δώσετε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες θα διασφαλίσετε ανέμελες στιγμές για εσάς και το ταίρι σας. Μπορείτε να ζητήσετε τη συνδρομή του ή να του κάνετε έκπληξη με κάτι υπέροχο που μπορείτε να κάνετε μαζί.

  • Τοξότης

Κάθε μέρα κρύβει και κάτι καλό. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας, όταν σας έρχεται η διάθεση να βιαστείτε να τα κάνετε όλα μονομιάς. Και ειδικά τη σχέση σας, κάθε μέρα είναι γιορτή.

  • Αιγόκερως

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλες τις πληροφορίες πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση. Αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι σκέφτεται το ταίρι σας, ζητήστε του διευκρινήσεις. Μόνο όταν τα ξέρετε όλα θα μπορέσετε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

  • Υδροχόος

Ίσως συμβαίνει κάτι στη σχέση σας που να χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Ρωτήστε το ταίρι σας τι σκέφτεται και βεβαιωθείτε ότι θα το ακούσετε με προσοχή όταν θα αποφασίσει να σας μιλήσει.

  • Ιχθύες

Μην περιμένετε μέχρι να έχετε κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να ξεκινήσετε και θα βρείτε τα υπόλοιπα στην πορεία. Πάρτε το ταίρι σας από το χέρι και προχωρήστε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments