Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [28/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [28/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (28/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (28/11/19).

  • Κριός

Ποτέ δεν αποφεύγετε μια σύγκρουση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνετε για μπελάδες. Καλό θα ήταν σήμερα να επιλέξετε τις μάχες που θα δώσετε, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ακόμη και αν θέλετε να έχετε πάντα την τελευταία λέξη, μερικές φορές είναι καλύτερα να το βουλώνετε.

  • Ταύρος

Μήπως τον τελευταίο καιρό σας λείπουν οι παρέες σας; Τηλεφωνήστε σε μερικούς φίλους που έχετε να δείτε εδώ και καιρό και οργανώστε μια περιπέτεια μαζί τους. Επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας στέκια ή ψάξτε για ένα καινούργιο μέρος. Δημιουργήστε αναμνήσεις με τους φίλους σας. Θα χαρούν που θα σας ακούσουν.

  • Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να παρερμηνευτούν λόγια και σκέψεις αν δεν δοθεί προσοχή στη γλώσσα του σώματος. Δώστε προσοχή αν οι άλλοι σταυρώνουν τα μπράτσα τους, κινούν νευρικά τα χέρια τους ή αποφεύγουν την άμεση οπτική επαφή. Όλα αυτά μαζί στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα.

  • Καρκίνος

Η σημερινή μέρα ευνοεί την επικοινωνία. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να τηλεφωνήσετε σε κάποιο φίλο που έχετε να δείτε εδώ και πολύ καιρό! Ζητήστε να μάθετε τα νέα του. Ρωτήστε τον για τα επαγγελματικά και τα αισθηματικά του. Μπορεί να αναθερμανθεί μια σχέση που μέχρι τώρα δεν είχατε καταλάβει πόσο πολύ σας είχε λείψει.

  • Λέων

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, μερικές φορές είναι καλύτερο να μην είστε παρορμητικοί με τα συναισθήματά σας. Αντί να τα ξεφουρνίσετε όλα αμέσως στο αντικείμενο του πόθου σας, ανακαλύψτε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Φλερτάρετε λίγο πριν προχωρήσετε και του ζητήσετε να βγείτε ραντεβού.

  • Παρθένος

Σήμερα τα πράγματα έχουν αρχίσει να βγάζουν νόημα. Με λίγη επιπλέον αντίληψη όλα τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη θέση τους. Τώρα που ξέρετε πού πάει τι, είναι ώρα να κάνετε την κίνηση σας. Μην χάνετε χρόνο υπεραναλύοντας την κατάσταση. Προχωρήστε με όσα ξέρετε.

  • Ζυγός

Αυτή η ενοχλητική φωνούλα στο κεφάλι σας, μπορεί να σας προειδοποιεί για κάτι σημαντικό. Ακούστε τι έχει να σας πει. Μερικές φορές η διαίσθησή σας βοηθά να αποτραπεί μια καταστροφή. Ακούστε το ένστικτό σας.

  • Σκορπιός

Τα μυστικά υποτίθεται ότι δεν πρέπει να αποκαλύπτονται. Σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς αν οι πιο προσωπικές σας πληροφορίες διέρρεαν μέσω κάποιου e-mail ή δημοσιεύονταν σε κάποια ιστοσελίδα. Αν κάποιος φίλος σας εκμυστηρευτεί κάτι, τα περιεχόμενα της συζήτησης θα πρέπει να μείνουν επτασφράγιστο μυστικό για πάντα.

  • Τοξότης

Μη βιάζεστε να πάτε στο τέλος μιας σχέσης πριν καν αρχίσει. Είναι δελεαστικό να σκέφτεστε σε γρήγορη κίνηση τι θα μπορούσε να συμβεί όταν ξεκινάτε να βρίσκεστε με κάποιο καινούργιο άτομο. Σταματήστε να αναρωτιέστε πώς θα είναι το μέλλον και αρχίστε να ζείτε το παρόν. Η διασκέδαση στα ραντεβού είναι στη διαδικασία και όχι στην έκβαση.

  • Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μια καλά προγραμματισμένη μέρα. Είναι μια ιδανική μέρα για να κάνετε την κίνησή σας και να οργανώσετε το τέλειο ραντεβού με αυτό το καινούργιο πρόσωπο στη ζωής ας. Κάντε πρώτα μία έρευνα για το ποια είναι τα ενδιαφέροντα του/της και προσαρμόστε αναλόγως όσα θα κάνετε.

  • Υδροχόος

Να είστε προσεκτικοί με φίλους που είναι υπερβολικά πρόθυμοι να σας κανονίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά. Μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικά κίνητρα από τα δικά σας. Βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας κατανοούν ότι ο σκοπός δεν είναι να κάνουν πλάκα. Εσείς το εννοείτε σοβαρά.

  • Ιχθύες

Προσέξτε να μην είστε επικριτικοί στα πρώτα ραντεβού με κάποιον/α. Κανείς δεν είναι τέλειος στις αρχές. Αφήστε χώρο για γκάφες και παραστρατήματα και από τις δύο πλευρές. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να είστε ο εαυτός σας και επιτρέψτε και στους άλλους να κάνουν το ίδιο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments