Ελλάδα

Αυτή είναι η νέα δουλειά του Σταύρου Θεοδωράκη

Αυτή είναι η νέα δουλειά του Σταύρου Θεοδωράκη
Ο Σταύρος Θεοδωράκης αφήνει πίσω του την πολιτική σκηνή ρίχνοντας όπως αποκαλύπτεται όλο το βάρος στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα.

Το τέλος από το πολιτικό κόμμα “Ποτάμι” φέρνει τον Σταύρο Θεοδωράκη έτοιμο να ανοίξει νέο εργασιακό κεφάλαιο στη ζωή του. Ο Πολιτικός και δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια ηγήθηκε της παράταξης του Ποταμιού, ωστόσο σήμερα βάζει τελεία στην ενασχόληση του με την πολιτική ανοίγοντας νέο κεφάλαιο, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης γίνεται επιχειρηματίας ανοίγοντας εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το εστιατόριο «Λ 19» στην οδό Λέκκα, το οποίο σερβίρει προϊόντα μικρών, τοπικών παραγωγών από όλη την Ελλάδα. Το νέο all Day Bar – Restaurant αναμένεται να αποτελέσει το νέο… σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη, εκεί που θα υποδέχεται πλέον τους φίλους του από κάθε χώρο χαλαρώνοντάς του υπό τον ήχο όμορφης μουσικής και καλού φαγητού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του iefimerida.gr, το νέο επιχειρηματικό σχέδιο του Σταύρου Θεοδωράκη ρίχνει το βάρος στο καλό φαγητό, το οποίο δημιουργείται αποκλειστικά με ελληνικά προϊόντα. Το “λ19” όπως και ονομάζεται αποτελεί ήδη το νέο trend του κέντρου της πρωτεύουσας. Από μπαντς το πρωί και καφέ μέχρι μπύρα και καλό φαγητό το βράδυ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του iefimerida.gr, στο εστιατόριο δουλεύει και κόρη του Αργυρώ, η οποία παράλληλα είναι και φοιτήτρια Θεατρικών Σπουδών. Όσον αφορά τον χώρο αυτός είναι απλός και όμορφος, υπάρχει μεγάλη μπάρα, τραπεζάκια μέσα αλλά και έξω στο πλατύ πεζοδρόμιο, πάγκοι όπου μπορεί κάποιος να πιει ή να τσιμπήσει καθισμένος σε stools.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments