Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Με συνοδεία οπαδών στο «Μακεδονία»

ΠΑΟΚ: Με συνοδεία οπαδών στο «Μακεδονία»
ΠΑΟΚ: Οι οπαδοί των πρωταθλητών θα συνοδεύσουν την ομάδα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Το απόγευμα της Κυριακής ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Πέρα από το όνομα των δυο ομάδων, είναι ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να δώσει προβάδισμα στη μάχη του τίτλου. Η δίψα για τη νίκη είναι μεγάλη και στις δυο πλευρές. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πλεονέκτημα καθώς παίζει στο γήπεδο του με τον κόσμο του.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να δείξουν την στήριξη τους στην ομάδα. Τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» θα συνοδεύσουν από το «Μακεδονία Παλάς» μέχρι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι θα βρεθούν στις 16:30 στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει μετά τη σημερινή προπόνηση ο ΠΑΟΚ.

Είχε υπάρξει ως σκέψη να πάει αντιπροσωπεία οπαδών στο «Μακεδονία Παλάς», όμως για να βρεθεί περισσότερος κόσμος και να υπάρξει ώθηση στους παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα αποφασίστηκε πως το καλύτερο θα ήταν να συνοδεύσουν οι οπαδοί την αποστολή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Με νέο λουκ στο «Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι

Έχει γίνει πλέον παράδοση. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνηθίζουν πριν τα μεγάλα παιχνίδια να επισκέπτονται τον κομμωτή και φίλο τους Γιάννη Καργάκη. Έτσι και ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου του Βορρά επέλεξε ένα διαφορετικό και ανανεωμένο λουκ για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής πορτιέρε του ΠΑΟΚ επέλεξε ένα περίεργο λουκ αφού πέρα από το καθιερωμένο σβήσιμο και γραμμές, επέλεξε να κάνει πολύχρωμες πλεξούδες και να αφήσει άφωνους τους συμπαίκτες του. Το νέο κούρεμα του Πασχαλάκη είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί αρκετά, αγωνιστεί δεν αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments