Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Τα είπε με τον Σεμέδο ενόψει του ντέρμπι

Πέδρο Μαρτίνς: Τα είπε με τον Σεμέδο ενόψει του ντέρμπι
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε με τον Ρούμπεν Σεμέδο για να του εξηγήσει κάποια πράγματα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να πάρει τη νίκη, η οποία θα τον φέρει μόνο στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και να σπάσει το αήττητο σερί του «Δικεφάλου του Βορρά» που φτάνει τα 46 παιχνίδι. Ο Ρούμπεν Σεμέδο εκτός απροόπτου στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Αβραάμ Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης μίλησε με τον Πορτογάλο στόπερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να εξηγήσει στον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό κάποια πράγματα αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόσο στις επιθετικές και τις αμυντικές στατικές φάσεις, όσο και για τη συνεργασία του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Έχουν τα κίνητρα τους οι «ερυθρόλευκοι»

Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμαζόταν πυρετωδώς για το σημερινό (1/12) ντέρμπι κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» για τη 12η αγωνιστική της Super League, έχοντας πολλούς λόγους για τους οποίους θέλουν τη νίκη. Αρχικά, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο (1-1) στη Νέα Σμύρνη, αλλά και την ήττα από την Τότεναμ (4-2) στο Champions League.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να βάλουν τέλος στο μεγάλο αήττητο σερί του «Δικεφάλου του Βορρά». Και τέλος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να αποδείξει πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ανακτώντας την πρωτοπορία στην Super League. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του, τους είπε να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι στην Αγγλία και να μπορέσουν να δώσουν χαρά στον κόσμο που θα γεμίσει απόψε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπτεναλουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλο και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Βαλμπουενά επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ελ Αραμπί θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Τοροσίδης, Μπα, Κούτρης, Καμαρά, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Μεριά μαζί με τους Γκασπάρ, Μπενζιά, Λοβέρα και Μάρκοβιτς. Επίσης εδώ και καιρό είναι εκτός και οι Σισέ, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments