Lifestyle

Αναστασία Καίσαρη: Ο υπέρλαμπρος γάμος της με Βέλγο επιχειρηματία

Αναστασία Καίσαρη: Ο υπέρλαμπρος γάμος της με Βέλγο επιχειρηματία
Αναστασία Καίσαρη: Η σχεδιάστρια κοσμημάτων, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βέλγο επιχειρηματία, παρουσία πολλών διάσημων καλεσμένων

Αναστασία Καίσαρη: Tον αγαπημένο της Thomas Persy παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη. Ένας υπέρλαμπρος διπλός γάμος μονοπώλησε τις προηγούμενες ώρες το ενδιαφέρον στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών. Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy. Ο ορθόδοξος γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό και μια μέρα νωρίτερα έγινε ο καθολικός γάμος του ζευγαριού στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας.

Παρόντες εκτός από συγγενείς και φίλους, ήταν και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, ανάμεσά τους ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθώς και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Και στους δύο γάμους η κόρη του Κώστα Καίσαρη φορούσε δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη. Εντελώς διαφορετικά νυφικά μεταξύ τους, ένα πιο μοντέρνο στον καθολικό και ένα πιο κλασικό, ένα φόρεμα που θύμιζε νυφικά αυτοκρατορικών γάμων, στον ορθόδοξο. Το νυφικό του καθολικού γάμου ήταν σε ίσια γραμμή και όπως θέλουν και οι τάσεις είχε όγκο, πολύ όγκο στα μανίκια.

Το νυφικό του ορθόδοξου γάμου ήταν κλειστό στο λαιμό, στα μανίκια και στην πλάτη, με κουμπάκια μπροστά και πολύ όγκο στη φούστα. Λεπτομέρεια που χάριζε το κεντημένο με άνθη πέπλο. Η Αναστασία Καίσαρη πανευτυχής και στις δύο τελετές, πλαισιωμένη από καλούς της φίλους, δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments