Video

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι επιλογές των δυο Πορτογάλων τεχνικών για το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League 1. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στην πρώτη θέση έχοντας 27 βαθμούς. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσημο καθώς αν κάποια ομάδα κερδίσει τους τρεις βαθμούς παίρνει και ένα προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να βάλει στην αρχική του ενδεκάδα τον Ματιέ Βαλμπουενά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Γάλλος σταρ που επιστρέφει στις βασικές επιλογές του προπονητή, την κατάλληλη στιγμή. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ξεκινά σε λίγη ώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μαζί του, επιστρέφει και η διάταξη 4-2-3-1 στους Πειραιώτες που ξεκινούν το ματς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά με τους: Σα, Ομάρ, Αβραάμ, Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Στην αντίπερα όχθη ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε κάτω από τα δοκάρια να καθίσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα τους Γιαννούλη, Κρέσπο, Ίνγκασον και Μάτος. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μίσιτς – Αουγκούστο, με τους Λημνιό – Ελ Καντουρί να παίρνουν θέσεις δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στα άκρα της επίθεσης. Πίσω από τον προωθημένο Σφιντέρσκι, ψήφος εμπιστοσύνης στον Μπίσεσβαρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments