Αθλητισμός

Απόστολος Βέλλιος: “Ζόρια” για τον Έλληνα επιθετικό στον Ατρόμητο

Απόστολος Βέλλιος: “Ζόρια” για τον Έλληνα επιθετικό στον Ατρόμητο
Απόστολος Βέλλιος: Ο Έλληνας επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Ατρόμητου και τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα για εκείνον.

Απόστολος Βέλλιος: Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο 27χρονος επιθετικός αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια, όταν και είχε αποχωρήσει από τον Ηρακλή με προορισμό τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Απόστολος Βέλλιος αγωνίστηκε στην αγγλική ομάδα για δύο σεζόν και για ακόμα μια δόθηκε δανεικός στην βελγική Μπέβερεν. Αν και το όνομα του βρέθηκε για αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ του Άρη, ο ίδιος επέλεξε να υπογράψει στον Ατρόμητο, θεωρώντας πως στο Περιστέρι θα μπορέσει να «αναγεννήσει» ξανά την καριέρα του.

Τα πράγματα, όμως, δεν έχουν πάει ακριβώς όπως τα ήθελε ο Έλληνας επιθετικός. Το ξεκίνημα της χρονιάς για τον Ατρόμητο δεν ήταν το ιδανικό, καθώς μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται μόλις στην 9η θέση του πρωταθλήματος, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό έφυγε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Γιάννης Αναστασίου. Ωστόσο, και ατομικά η σεζόν δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τον Βέλλιο. Ο ίδιος μετράει μόλις τέσσερα τέρματα σε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά έχει να βρει δίχτυα από το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στα τέλη του Οκτωβρίου (27/10).

Η αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου μάλιστα τον έχει φέρει εσχάτως και εκτός της βασικής ενδεκάδας, με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» να αναφέρει πως μέχρι πρόσφατα ο Βέλλιος είχε αρκετά θέματα στον Ατρόμητο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, και ο πατέρας του, Κώστας, είχε αρκετά παράπονα από την ομάδα, ακόμη και για τα πέναλτι που δεν εκτελεί για να βελτιώσει τα στατιστικά του. Ο Βέλλιος έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα του Περιστερίου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments