Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δείπνο των Αγγελόπουλων σε Μπερτομέου και εκπροσώπους της Ευρωλίγκα [pic]

Ολυμπιακός: Δείπνο των Αγγελόπουλων σε Μπερτομέου και εκπροσώπους της Ευρωλίγκα [pic]
Ολυμπιακός: Οι ισχυροί άνδρες των «ερυθρολεύκων» παρέθεσαν δείπνο σε όλους τους εκπροσώπους της Ευρωλίγκα, ενόψει του καθιερωμένου Euroleague Board, που θα γίνει στην Αθήνα.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα χτυπάει ο «παλμός» της Ευρωλίγκα αυτές τις μέρες, καθώς το καθιερωμένο Euroleague Board θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Έτσι, όλοι οι σημαίνοντες άνθρωποι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης προεξάρχοντος του Τζόρντι Μπερτομέου, καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένα συμβόλαια βρίσκονται στη χώρα μας και ήδη απήλαυσαν την ελληνική φιλοξενία από τους οικοδεσπότες κ.κ. Αγγελόπουλους.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παρέθεσαν δείπνο στον ισχυρό άντρα της Ευρωλίγκας, τους ανθρώπους της διοργάνωσης καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μέλη των ομάδων που κατέχουν εγγυημένα συμβόλαια.

Πολλά σημαίνοντα πρόσωπα από την Ευρωλίγκα παρέστησαν (μόνο εκπρόσωπος της Ζαλγκίρις δεν κατέφερε να παραβρεθεί), όπως ο εμβληματικός πρόεδρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σίμον Μιζράχι, ενώ και ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε δια του προέδρου του, Μάνου Παπαδόπουλου. Παρών και πάλι στην Αθήνα (μετά τον αγώνα της Παρασκευής στο ΣΕΦ),ήταν και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και νυν της Ολίμπια Μιλάνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments