Τεχνολογία

Έρχεται πάρα πολύ φθηνό iPhone

Έρχεται πάρα πολύ φθηνό iPhone
To iPhone 11 δεν έχει πείσει τους καταναλωτές με την Apple να ετοιμάζει μία πιο οικονομική επιλογή για τους καταναλωτές.

Η Apple ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των budget smartphones. O τεχνολογικός κολοσσός φέρεται να εξετάζει ένα πιο οικονομικό iPhone, προκειμένου να προσεγγίσει νέους καταναλωτές. Το οικονομικό iPhone αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο 2020. Οι πωλήσεις του  iPhone 11 αν και ξεκίνησαν δυναμικά, φαίνεται πως δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα η Apple να προσανατολίζεται στην κυκλοφορία ενός φθηνότερου μοντέλου μέσα στη χρονιά που έρχεται.

Μπορεί η Apple να μην έχει ανακοινώσει πόσες συσκευές πουλήθηκαν, ωστόσο, οι αναλυτές, οι οποίοι παρακολουθούν την εταιρεία, θεωρούν πως οι πωλήσεις της παρουσίασαν μείωση κατά 10% το τρίτο τρίμηνο του 2019. Αυτό συνεπώς σημαίνει πως το iPhone 11 δεν κέρδισε τους καταναλωτές όσο περίμενε η Apple.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Gartner, η πτώση της ζήτησης για iPhone οφείλεται σε κάποιο βαθμό από την μετακίνηση της προτίμησης των καταναλωτών από τα ακριβά κινητά σε πιο budget επιλογές που προσφέρουν ολοένα και πιο πολλές δυνατότητες, τα λεγόμενα «mid range» κινητά. Και προς το η Apple δεν έχει επιλογές σ’ αυτό το πεδίο.

To νέο οικονομικό iPhone

Σύμφωνα με πληροφορίες ξένων τεχνολογικών sites, η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει στις αρχές του νέου έτους -πιθανότερα τον Μάρτιο του 2020- ένα νέο οικονομικό iPhone, με την προσωρινή ονομασία iPhone SE2. Σύμφωνα με διαρροές, το νέο μοντέλο θα μοιάζει πιο πολύ στο iPhone 8. Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών, επεξεργαστή A13, 3 GB RAM και 64 GΒ αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 399 δολάρια.

Παράλληλα, η εταιρεία, εκτός απ’ το πιο οικονομικό μοντέλο, φαίνεται πως ετοιμάζει και άλλες αλλαγές στα νέα μοντέλα, τα οποία θα παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο. Όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα, τα νέα μοντέλα θα έχουν OLED οθόνες 5,4 ιντσών, 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών. Έτσι, υποθέτουμε πως όλες οι νέες συσκευές της Apple θα έχουν OLED οθόνες αλλά και διαφορετικές διαστάσεις. Τονίζεται πως το iPhone 11 έχει οθόνη LCD μεγέθους 6,1 ιντσών. OLED οθόνες έχουν μόνο τα Pro και Pro Max.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments