Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στο Λονδίνο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στο Λονδίνο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί απόψε στο Λονδίνο προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του ΝΑΤΟ με αφορμή τη συμπλήρωση των 70 ετών από την ίδρυση της συμμαχίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί απόψε (2/12) στο Λονδίνο, από τη Μαδρίτη που βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, όπου αύριο και μεθαύριο (3/4-12) θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του ΝΑΤΟ για την κλιματική αλλαγή. Αύριο το μεσημέρι ο Κ. Μητσοτάκης, στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας θα έχει συνάντηση με επενδυτές, ενώ στις 19:15, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ακολούθως, στις 21:30 ώρα Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του θα παρακαθίσουν σε δείπνο στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street) που παραθέσει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον. Τέλος, την Τετάρτη (4/12) ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να έχει γεύμα εργασίας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου του ΟΗΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments