Video

Ινδία: Μητέρα γέννησε μωρό με δύο κεφάλια και τρία χέρια

Ινδία: Μητέρα γέννησε μωρό με δύο κεφάλια και τρία χέρια
Ινδία: Ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό.

Ινδία: Οι γιατροί είχαν ενημερώσει την 21χρονη ημέρα και τους συγγενείς ότι κυοφορούσε δίδυμα, έτσι λοιπόν η οικογένεια περίμενε την ημέρα που θα έρχονταν στον κόσμο τα βρέφη. Όμως, κατόπιν εορτής οι γιατροί διαψεύστηκαν.  Η έγκυος γυναίκα από την Ινδία, Μπαμπίτα Αχιρβάρ, την 23η Νοεμβρίου, γέννησε ένα μωρό με δύο κεφάλια, ένα σώμα και τρία χέρια.

Με μια πρώτη εξέταση, η κατάσταση για το παιδί προβλέπεται δύσκολη, αφού η ιδιαίτερη περίπτωσή του αποτελεί ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο το “tribrachius parapagus” ή “dicephalus parapagus”. Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά συζευγμένα δίδυμα, τα οποία εξαιτίας χρωμοσωματικής ανωμαλίας ενώθηκαν με κοινά όργανα σε ένα κορμί με δύο κεφάλια.

Όπως καταγράφεται και από την DialyMail, η περίπτωση των συζευγμένων διδύμων είναι 1 στις 100.000 κι από αυτό το 11 είναι δίδυμα icephalus parapagus, σύμφωνα με ιστορική ανασκόπηση στο Journal of Pediatric Surgery. Το μωρό βρίσκεται τώρα υπό 24ωρη παρακολούθηση. Δυστυχώς, οι πιθανότητες επιβίωσης δεν είναι με το μέρος του μωρού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments