Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [2/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [2/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (1/12/19).

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η θέση της στον Υδροχόο στην αρχή της μέρας, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε επαφή με τα ζητούμενά σας. Αργότερα η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ερμή από τον Σκορπιό. Στη συνέχεια θα περάσει σε κενό πορείας στα εδάφη του Υδροχόου. Αυτή η φάση θα σας δημιουργήσει μια ανάγκη να κάνετε αναπροσαρμογές. Πρέπει να προσαρμοστείτε στα υπάρχοντα δεδομένα με κάθε αναγκαία αλλαγή, προκειμένου να κυλήσουν όλα πιο ομαλά!

Ο Δίας εγκαταλείπει σήμερα τα εδάφη του Τοξότη και περνά στον Αιγόκερω. Εκεί θα παραμείνει για έναν χρόνο, ενώ θα συνυπάρξει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αξιοποιήστε το κενό πορείας της Σελήνης, για να αντιληφθείτε την αλλαγή της ενέργειας στην ατμόσφαιρα!

Τη Δευτέρα θα έχετε την επιθυμία να κάνετε πολλά πράγματα, καθώς θα έχετε περισσότερη ενέργεια που πιθανόν μαζέψατε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Θα υπάρξουν πολλές σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις σήμερα, κυρίως με φίλους ή ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία, με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Κάποια γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη που ζει σε άλλο μέρος, θα σας κάνουν να σκεφτείτε τη ζωή… Τη Δευτέρα επικεντρωθείτε με τόλμη στην εκπλήρωση των καθημερινών σας σχεδίων. Αντιμετωπίστε με πίστη και σταθερότητα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε. Θα είστε σε θέση να βασιστείτε στη βοήθεια ανθρώπων στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει έναν αποχωρισμό από κάποιον άντρα, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα οι συγγενείς σας θα βασιστούν πάνω σας, για να διεκπεραιώσετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένεια. Η μέρα είναι ευνοϊκή μέρα για την εργασία σας και για την εκπλήρωση σημαντικών καθηκόντων που σχετίζονται με την οικογένεια ή την καριέρα σας. Θα θυμάστε τη σημερινή μέρα, λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος που σχετίζεται με μια γυναίκα. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή για επίλυση οικογενειακών θεμάτων, για τις γυναίκες που ανήκουν στα τρία αυτά ζώδια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Οι αρχές της εβδομάδας επιφυλάσσουν διάφορες εκπλήξεις. Θα σας δείξουν ότι σε κάποια σημαντικά πράγματα στη ζωή σας, έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Η σύνεση θα σας βοηθήσει, αρκεί να είστε έτοιμοι να συνειδητοποιήσετε το λάθος σας και να προχωρήσετε. Η ερωτική σας σχέση θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, λόγω έλλειψης ειλικρινούς επικοινωνίας μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για τη Δευτέρα και τα γεγονότα που περιμένετε να συμβούν σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε ήδη σχεδιάσει με κάποιο τρόπο τα καθήκοντα σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα λόγω έλλειψης χρόνου, αν θέλετε να διεκπεραιώσετε τα πάντα. Σε γενικές γραμμές αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εσάς, ειδικά αν βασιστείτε σε ανθρώπους που έχουν το ίδιο ζώδιο με το δικό σας για τις ενέργειές σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα αισθανθείτε τα πρώτα σημάδια αλλαγής στη ζωή σας ήδη από τη Δευτέρα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σας ζωή, την οικογένεια ή την εργασία σας. Θα είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα από εσάς, αλλά θα είναι σημαντικό και θα επηρεάσει το πεπρωμένο του κάθε ατόμου. Σήμερα είναι ευνοϊκή μέρα για να εμπλακείτε σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το σπίτι σας, με ακίνητη περιουσία ή με υλικά αντικείμενα. Η ενασχόληση με οικονομικά έγγραφα ή χρήματα θα είναι επίσης επωφελής για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments