Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων [2/12]

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων [2/12]
Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων [2/12].

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεων [2/12].

  • Κριός

Ο φόβος της απόρριψης είναι κάτι αληθινό. Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση για αυτό. Το ερώτημα είναι, ποιος παρατάει ποιον;Αποφύγετε να σαμποτάρετε μια πιθανή ερωτική σχέση πριν καν ξεκινήσει. Ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς; Ποιος ξέρει; Δεν είναι δική σας απόφαση.

  •  Ταύρος

Το να βρείτε το πάθος σας είναι μια εσωτερική διεργασία. Σίγουρα αισθάνεστε ηλεκτρισμό με κάποιο άλλο άτομο αλλά αν δεν ζείτε το όνειρο σας χάνετε την ευκαιρία. Εσείς επιδιώξτε να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και τα υπόλοιπα –συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών σχέσεων με ανάλογα ενδιαφέροντα – θα ακολουθήσουν.

  •  Δίδυμοι

Όλα στη ζωή σας είναι θέμα ισορροπιών. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε από το αφεντικό σας να αρχίσετε να δουλεύετε από το σπίτι. Δώστε του ένα καλό επιχείρημα. Θα γλιτώσει σε όλους χρόνο, χρήμα και ενέργεια και επιπλέον η παραγωγικότητα σας θα αυξηθεί κατακόρυφα. Και θα είναι ένας εύκολος τρόπος να γλιτώσετε από τα δράματα του γραφείου.

  •  Καρκίνος

Η ιδιοκτησία κάποιου είδους είναι καλή για το χαρτοφυλάκιο σας και τη γενικότερη οικονομική σας ευμάρεια. Το να μην έχετε σχέση έχει και τα καλά του: Ευνοεί τα οικονομικά σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αγοράσετε κάποιο ακίνητο.

  • Λέων

Σήμερα έχετε την επιθυμία να φροντίσετε τους άλλους. Υπό φυσιολογικές συνθήκες αυτό το σπάνιο ξέσπασμα ανιδιοτέλειας θα γοήτευε ακόμη και τους μεγαλύτερους επικριτές σας αλλά σήμερα θα εξελιχθεί διαφορετικά από ότι περιμένατε. Αποφύγετε να τηλεφωνήσετε σε παλιούς εραστές και δυσαρεστημένους πρώην , επιχειρώντας να επανορθώσετε για κάτι ενώ στην πραγματικότητα δεν το εννοείτε. Ελέγξτε τα κίνητρά σας.

  • Παρθένος

Σήμερα ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες σας. Είτε πρόκειται για κάποιο ανολοκλήρωτο έργο ή θέλετε να επανορθώσετε για κάτι, διεκπεραιώστε το πριν τελειώσει η μέρα. Με αυτό τον τρόπο θα διώξετε την αρνητική πνευματική ενέργεια από τη συνείδηση σας και θα κάνετε χώρο για νέα συναρπαστικά άτομα και πράγματα που θα έρθουν στο μέλλον.

  • Ζυγός

Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι είστε απλά φίλοι με κάποιον/α αλλά εκείνος/η πιστεύει ότι είστε κάτι περισσότερο. Αυτή η σχέση έχει προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο χωρίς να το καταλάβετε. Πριν αρχίσουν να πληγώνονται συναισθήματα και εγωισμοί, να είστε ειλικρινείς για το τι αισθάνεστε. Μια σύντομη συζήτηση θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

  • Σκορπιός

Τη νύχτα συμβαίνουν συναρπαστικά πράγματα. Ενδώστε στο μυστήριο που επικρατεί όταν πέφτει το σκοτάδι – κάντε έναν νυχτερινό περίπατο. Πηγαίνετε σε κάποιο μπαρ που δεν έχετε πάει ποτέ ή επισκεφτείτε έναν παλιό εραστή. Η ανωνυμία που σας προσφέρει το σκοτάδι κάνει τα πάντα πιο συναρπαστικά!

  •  Τοξότης

Είστε τόσο σέξι όσο συμπεριφέρεστε σέξι, οπότε σήμερα κοιμηθείτε γυμνοί είτε μοιράζεστε το κρεβάτι σας με κάποιον ή όχι. Είναι ένας καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τον σέξι εαυτό σας. Αν πάλι είστε τόσο τυχεροί ώστε να έχετε κάποιον μαζί σας, αγκαλιαστείτε και προετοιμαστείτε για πυροτεχνήματα!

  • Αιγόκερως

Η ενεργητική άσκηση είναι το κλειδί για μια καλή σεξουαλική ζωή. Η γυμναστική σας βοηθάει να αποβάλλετε το άγχος και να καθαρίσετε το μυαλό σας, αφήνοντας χώρο για να σκεφτείτε σοβαρά τον έρωτα και να αναζητήσετε ερωτικό σύντροφο.

  •  Υδροχόος

Προσέξτε πόσο αλκοόλ θα πιείτε σήμερα – ένα ποτό θα σας φτιάξει το κέφι, το δεύτερο μπορεί να σας χαλάσει. Αν δεν μπορείτε να σταματήσετε σε ένα, καλύτερα να μην καταναλώσετε καθόλου αλκοόλ. Μπορείτε να πιείτε ένα αναψυκτικό.

  • Ιχθύες

Βάλτε στόχο να κοιμηθείτε τουλάχιστον οκτώ ώρες σήμερα. Το να είστε διαρκώς άυπνοι και εξαντλημένοι θα κάνει κακό στην εικόνα και την υγεία σας, οπότε πάρτε έναν υπνάκo

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments