Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [03/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [03/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (03/13/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (03/12/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης θα διαμένει στον Σκορπιό μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου. Από αυτή τη θέση του εστιάζει την προσοχή σας στις επενδύσεις σας… Και αυτές δεν είναι μόνο οικονομικές. Αφορούν επίσης την οικογένεια, την υγεία αλλά και τη συναισθηματική σας ευημερία!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στους Ιχθύες και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Θέματα που μπορεί να σας απασχόλησαν χθες, σήμερα δεν αποτελούν πλέον πηγή ανησυχίας. Δεν είναι καν όσο σημαντικά σας φάνταζαν!

Όλο το πλανητικό σκηνικό έχεις αίσιες προοπτικές. Ασχοληθείτε με τη λίστα των υποχρεώσεών σας, χωρίς άγχος. Η Σελήνη από τους Ιχθύες προάγει και τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στις διεργασίες του σύμπαντος και να βάλετε σε κίνηση τη φαντασία σας.

Την Τρίτη θα αφιερώσετε χρόνο για να αναλογιστείτε τα λάθη σας, στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στα παιδιά ή άλλα άτομα νεαρής ηλικίας στην καθημερινή σας ζωή. Φυσικά τέτοιες σκέψεις δεν είναι τυχαίες, θα προκληθούν από συγκεκριμένα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Σήμερα θα εκτελέσετε τα καθήκοντά σας με μεγαλύτερο άγχος, ένταση ή αισθήματα αστάθειας.

Οι συγκρούσεις στην οικογένεια (αν προκύψουν) θα είναι το αποτέλεσμα κόλπων, προσπαθειών χειραγώγησης, ψεμάτων και άλλων λάθος πράξεων. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να εργαστείτε, ειδικά εάν οι δραστηριότητές σας εστιάζονται στις γυναίκες ή αν εργάζεστε σε μια ομάδα γυναικών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Τρίτη θα ενδιαφερθείτε για τις πληροφορίες που έχει να σας προσφέρει μια γυναίκα. Μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σε σχέση με μια δραστηριότητα που ασχολείστε, με κάτι που επηρεάζει τη δουλειά σας ή τις υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεστε. Σήμερα θα πρέπει να εργαστείτε πιο δυναμικά και να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας εργασίες με κάθε κόστος, χωρίς να αναβάλετε τίποτε για αύριο.

 Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τρίτη θα εστιάσετε την προσοχή σας στην ολοκλήρωση των οικιακών σας καθηκόντων, πριν ξεκινήσει αύριο ένας νέος δυναμικός κύκλος εξελίξεων. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για κάτι θετικό – και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα να σας κρατήσει πίσω. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις, γραφειοκρατία ή για να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό. Πολλοί θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με γεγονότα από το παρελθόν… Ή θα βιώσουν εμπειρίες που θα τους καθησυχάσουν, σε σχέση με κάποιες καταστάσεις για τις οποίες αισθάνονται άγχος.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τρίτη θα δυσκολευτείτε να ανεχτείτε τον επίμονο χαρακτήρα ανθρώπων στην καθημερινή σας ζωή. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω μπορεί να είναι ιδιαίτερα περίπλοκη. Αν καταφέρετε να διατηρήσετε την αρμονία στις προσωπικές σας σχέσεις, η μέρα θα είναι σημαντική και επιτυχημένη για εσάς. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε αναπάντεχες ευκαιρίες ή να επωφεληθείτε από την τύχη που θα σας στείλει η μοίρα. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα είστε πιο αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με έναν άντρα, που σας έχει προκαλέσει ένταση και δυσφορία τον τελευταίο καιρό. Οι άνδρες εκπρόσωποι των τριών αυτών ζωδίων, πρέπει να εμπλακούν πιο υπεύθυνα στην επίλυση προβλημάτων στο σπίτι τους. Θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, πράγμα που θα κάνει το έργο σας δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον πατέρα σας, τον παππού, τον μεγαλύτερο αδελφό σας και άλλους άντρες συγγενείς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments