Αθλητισμός

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Η σκληρή δουλειά και η επιβράβευση από τον Μαρτίνς

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Η σκληρή δουλειά και η επιβράβευση από τον Μαρτίνς
Αβράαμ Παπαδόπουλος: Ο Έλληνας αμυντικός δουλεύει ασταμάτητα στο Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει επιβραβεύσει για τη δουλειά του.

Αβράαμ Παπαδόπουλος: Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με σκοπό να τον ενισχύσει στα μετόπισθεν και κυρίως να βοηθήσει τους νεότερους ηλικιακά αμυντικούς με την εμπειρία του. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε σε μόλις δύο παιχνίδια, χωρίς να έχει ενεργό ρόλο στο rotation του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην τη φετινή σεζόν. Κι αυτό γιατί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μετρώντας ήδη επτά συμμετοχές, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός τον εμπιστεύθηκε στα ντέρμπι με Άρη και ΑΕΚ, με τον ίδιο να τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Παπαδόπουλος έχει καταφέρει να απαντήσει στους επικριτές του που απορούσαν με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, μέσα σε σύντομα μάλιστα χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ο Έλληνας αμυντικός έχει καταφέρει να αφήσει άφωνους τόσο τον Πέδρο Μαρτίνς όσο και αρκετούς στο Ρέντη. Η δουλειά που ρίχνει ο Αβραάμ στο προπονητικό κέντρο είναι αξιοζήλευτη, με τη δουλειά του να επιβραβεύεται στο έπακρο.

Γιασίν Μεριά: Δεν πρόκειται να έχει τη μοίρα του Μπρούνο

Βαρύ είναι το κλίμα για τον Τυνήσιο αμυντικό στον Ολυμπιακό, μετά και το λάθος που υπέπεσε στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ. Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα ο 26χρονος έχει δεχθεί ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια, με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» να του επιρρίπτουν πολλές ευθύνες για πολλά ατομικά λάθη που έχουν στοιχίσει νίκες στην ομάδα. Ο Γιασίν Μεριά δεν βρίσκεται και στο καλύτερο «φεγγάρι» του και γι’ αυτό, άλλωστε ο Πέδρο Μαρτίνς τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επιλέγοντας σαν αντικαταστάτη του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν ότι ο παραγκωνισμός του Τυνήσιου αμυντικού θυμίζει έντονα εκείνον του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέπεσε σε πέναλτι στο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League κόντρα στην Μπασάκσεχιρ κι από τότε δεν έχει ξαναφορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», ενώ μάλιστα μέχρι και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν είχε βρεθεί ούτε στην αποστολή τους σε επίσημο παιχνίδι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Livesport», ο Γιασίν Μεριά είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση σε σχέση με τον Μπρούνο. Ναι μεν το λάθος του κόντρα στην Τότεναμ ήταν αρκετά σημαντικό και καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να το κρατήσει μανιάτικο. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει αρκετά τον Τυνήσιο στόπερ, ο οποίος σταδιακά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments