Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλεισμός για Λάρισα – Εξάσφαιρος ο Πανιώνιος, επιβλητική η Ξάνθη

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλεισμός για Λάρισα – Εξάσφαιρος ο Πανιώνιος, επιβλητική η Ξάνθη
Κύπελλο Ελλάδας: Η Καλαμάτα απέκλεισε την ΑΕΛ μέσα στην έδρα της και έκανε την μεγάλη έκπληξη. Δείτε τι έγινε στα άλλα παιχνίδια.

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΛ πήρε τη νίκη αλλά η Καλαμάτα έφυγε από τη Λάρισα με την πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας. οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν της «Μαύρης Θύελλας» με 1-0 στο AEL FC Arena, αλλά δεν κατόρθωσαν να καλύψουν την ήττα με 0-3 που είχαν υποστεί στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, στην πρώτη αναμέτρηση. Οι Θεσσαλοί πίεσαν, δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες αλλά πέτυχαν μόνο ένα γκολ κι εκείνο από τα 11 βήματα με τον Ουάρντα στο 50΄, στην παράβαση που καταλογίστηκε σε χέρι του Τσιβελεκίδη από σέντρα του Καρανίκα.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος (46΄ Καρανίκας), Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (72΄ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46΄ Νούνιτς), Ντάουντα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (81΄ Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς (57΄ Μπάμπης), Βουκμίροβιτς (85΄ Ράκιτς).

Ο Πανιώνιος στους «16» με νέα άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου

Εύκολη αποστολή χάρη και στη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι (0-3) είχε ο Πανιώνιος, ο οποίος στον 2ο αγώνα (5ος γύρος) με τον Ολυμπιακό Βόλο για το κύπελλο Ελλάδας, επικράτησε εκ νέου με 6-0 και σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Στον αγώνα της Νέας Σμύρνης οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Δούμτσιου, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα στο 21΄ με σουτ του Τσιλούλη και στο 25΄ με αυτογκόλ του Μακρυωνίτη, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την εστία του. Στο 28΄ο Μιλόγεβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος έφθασε στο 4-0 (54΄) με σουτ του Τσιλούλη που έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα, στο 5-0 (73΄) με κεφαλιά του Καμαρά και στο 6-0 (89΄) με κεφαλιά του Παπανικολάου. Η ομάδα του Βόλου που αγωνίζεται στην Football League δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και φυσιολογικά την πρόκριση πήρε ο ανώτερος Πανιώνιος.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Παπαγεωργίου (46΄ Μίκο), Κιάκος, Ρέτσος, Εμμανουηλίδης (68΄ Παπανικολάου), Μιλόγεβιτς, Γρίβας, Τσιλούλης (56΄ Καμαρά), Δούμτσιος.

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Μακρυωνίτης, Μπουτζίκος, Πριόνας, Φαζός, Βοσνακίδης, Κόλα, Κλεμέντε (59΄ Σκοπελίτης), Ρόκα, Τσίτας, Κουτσιανικούλης, Δεινόπαπας (54΄ Καρακώστας).

Η Ξάνθη νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και πέρασε στους «16»

Η Ξάνθη πήρε εύκολα την πρόκριση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αφού στον 2ο αγώνα για τον 5ο γύρο της διοργάνωσης επικράτησε στην έδρα της 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-1 της νίκης του στο πρώτο ματς.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπαριέντος και διπλασίασε τα τέρματά της στο 41΄ με τον Ντε Αμορίμ. Στο 49΄ οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 3-0 με τον Στάρτζεον και επιβεβαιωσαν την ανωτερότητά τους παίρνοντας την πρόκριση για την επόμεη φάση της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Ξάνθη (Κόλτσης): Μπέντο, Λισγάρας, Καμαρά, Μαλεζάς, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (77΄ Θυμιάνης), Εντουάρντο (65΄ Ντουρίτσκοβιτς), Μουλέν (79΄ Ντε Λούκας), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Κούλμπας, Σκούπρας, Μπρέμπος (70΄ Νύκταρης), Τασιούλης (46΄ Σιφναίος), Χατζής, Λίταινας, Ναζίμ, Μπαστακός (63΄ Γκουντρουμπής).

Πρόκριση στους «16» με δύο νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί της Βέροιας, της οποίας επιβλήθηκε και απόψε, στην έδρα της αυτή τη φορά, με 2-1. Το συγκρότημα της Ηπείρου, που είχε επικρατήσει στο παιχνίδι των «Ζωσιμάδων» με 1-0, πήρε προβάδισμα στο 37ο λεπτό με γκολ του Παμλίδη, για να ισοφαρίσει η «βασίλισσα του βορρά» στο 41΄ με τον Μεληκιώτη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παμλίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πήλιος στο 90΄+4 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Αλ., Στάμου (23΄ Μουρατίδης), Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταΐρης, Μεληκιώτης (54΄ Πέντα), Χαντζάρας (73΄ Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Ζιούλης, Λιάσος, Πίτου Γκαρσία (70΄ Σιόντης), Νάουμετς (77΄ Ράντοβατς), Λέο, Ξυδάς (89΄ Λώλης), Παμλίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments