Video

Αυτό είναι το αυτογκόλ της χρονιάς – Το έβαλε ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου

Αυτό είναι το αυτογκόλ της χρονιάς – Το έβαλε ποδοσφαιριστής του Ιάλυσου
Στα παπούτσια του καλύτερου επιθετικού μπήκε ο κεντρικός αμυντικός του Ιάλυσου, Τζελάι, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο παράδοξα αυτογκόλ που έχουμε δει ποτέ.

“Τύφλα να χει” ο πιο ψύχραιμος επιθετικός. Ο αμυντικός του Ιάλυσου άθελά του έκανε τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού πολύ εύκολη στέλνοντας με απόλυτη ακρίβεια τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Τζελάι και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0 εις βάρος της ομάδας του δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για τον Ιάλυσο και μετά από σέντρα ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακά του.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο κατά τη χθεσινή συνάντηση του Παναιτωλικού με τον Ιάλυσο. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στον επαναληπτικό της νοκ άουτ φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Με το σκορ του πρώτου αγώνα στο 4-0 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου, οι Ροδίτες δεν είχαν περιθώρια να παραμείνουν σε αμυντικό πλάνο.

Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα έπαιξαν ανοιχτά και όπως αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα το πλήρωσαν βαριά, με τον Παναιτωλικός να επικρατεί 5-1. Το ανορθόδοξο τέρμα του Τζελάι ήταν η φάση που ξεχώρισε από το παιχνίδι, με τον αμυντικό του Ιάλυσου να μην μπορεί να πιστέψει το… κατόρθωμα του. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, η ενέργειά του ξάφνιασε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους αντίπαλους επιθετικούς.

Δείτε το τέρμα του Τζελάι και θα καταλάβετε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments