Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [04/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [04/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (04/13/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (04/12/19). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 3 Οκτωβρίου. Μεσολάβησε ένας ανάδρομος κύκλος του, από 31 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα, κατά πάσα πιθανότητα μελετήσατε σε βάθος την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Γι’ αυτό το σύμπαν αδημονεί για το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη, στις 9 του μήνα. Είναι βέβαιο ότι από την καινούργια του θέση, θα καταφέρετε να διαπρέψετε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Ιχθύες. Σε αυτά τα εδάφη αναδύει και το Πρώτο της Τέταρτο. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, ένα μεταίχμιο για όλους. Η Σελήνη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, τονώνοντας την έμπνευση και την αποδοτικότητά σας. Το απόγευμα η ενέργεια θα έχει άριστη ροή, με τη στήριξη των Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Είστε αφοσιωμένοι και εστιασμένοι.

Την Τετάρτη ξεκινά ένας νέος κύκλος εξελίξεων. Θα επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει να κάνει με τους οικονομικούς σας πόρους, τον τρόπο που τους χρησιμοποιείτε και την ικανότητά σας να προστατευθείτε από δυσάρεστες οικονομικές δυσκολίες. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε και τις οικονομικές υποσχέσεις που θα δώσετε. Κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να επισκεφτούν ένα σχολείο ή νηπιαγωγείο, σε σχέση με μια συζήτηση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιο παιδί.

Την Τετάρτη θα υπάρξει μια ανάγκη που θα αφορά μια γυναίκα στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Ίσως να έχει μια ασταθή κατάσταση υγείας. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα, προτάσεις ή προσκλήσεις από μια γυναίκα που θα λάβετε με ενθουσιασμό και ξεχωριστά συναισθήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τετάρτη θα είναι ξεχωριστή μέρα, καθώς εύκολα θα ολοκληρώσετε σημαντικά καθήκοντα ή θα λάβετε απροσδόκητες ευκαιρίες. Σήμερα αποδεχτείτε οποιοδήποτε γεγονός ή συνομιλία, με την δέουσα σοβαρότητα. Μην αγνοείτε τα λόγια των ανθρώπων που προσπαθούν να σας μιλήσουν ανοιχτά. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν με χρήματα που περιμένουν να λάβουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα αντιδράσετε πολύ συναισθηματικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές σας σχέσεις. Σήμερα δεν θα έχει σημασία ποιος φταίει και γιατί ακριβώς συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε σας. Μια πιο εγωιστική ματιά στα γεγονότα, σίγουρα δεν θα σας ωφελήσει. Σήμερα βάλτε τα δυνατά σας για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, εκπλήσσοντας τον εαυτό σας.

Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις όσων γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με τους άνδρες. Θα είναι δύσκολο για σας να ολοκληρώσετε εργασίες που νομίζετε ότι πρέπει να κάνει κάποιος άλλος. Όποια και αν είναι τα συναισθήματα που αναβλύζουν από μέσα σας, προσπαθήστε να τα ελέγξετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευνοϊκές τάσεις της ημέρας. Σήμερα θα μάθετε σημαντικά πράγματα για γεγονότα στη ζωή ανθρώπων στα ζώδια του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα έχετε αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας φορτώσουν με περισσότερα καθήκοντα, σαν να μην είναι αρκετά αυτά που έχετε ήδη. Θα χρειαστεί να επιδείξετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα όταν χειρίζεστε οικιακές συσκευές, επαγγελματικό εξοπλισμό, όταν οδηγείτε ή ασχολείστε με άλλες μηχανές. Ο μεγαλύτερος φόρτος εργασίας την Τετάρτη, θα σας κάνει ψυχαναγκαστικούς και να θυμώνετε εύκολα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments