Άποψη

«Τα τρωκτικά της ΝΔ» και οι θέσεις στο Δημόσιο

«Τα τρωκτικά της ΝΔ» και οι θέσεις στο Δημόσιο
Ο Γιώργος Χελάκης, μέσα από το blog του στο pagenews.gr, συγκρίνει τις παραιτήσεις των Κωνσταντίνου Πατέρα και Αντώνη Διαματάρη και αναφέρεται στις δηλώσεις του πρώτου μετά την παραίτηση, αλλά και τον φόβο της ΝΔ σε περίπτωση «απασφάλισης» του δευτέρου.

«Δέχθηκα πολλή λάσπη, μόνο άθεο δεν με είπανε από μια ομάδα, τα λεγόμενα τρωκτικά της ΝΔ, που περιμένουν να πάρουν κάποιες θέσεις, και μερικοί απ’ αυτούς κάνανε και αίτηση για τη θέση Διοικητή. Εφαρμόστηκε ένας ηλικιακός ρατσισμός σε εμένα, από κάποια ΜΜΕ, επηρεάστηκε το Μέγαρο Μαξίμου και φοβήθηκαν ότι θα αποβεί εις βάρος του πρωθυπουργού. Με αποκάλεσαν πολιτικό γυρολόγο, ενώ όταν η ΝΔ με ζήτησε και με πήρε ξανά στους κόλπους της το Μάιο του 2018 δεν αντέδρασε κανένας.

Τότε θελαν όμως τις ψήφους που θα έφερνα, και κανείς δεν έλεγε τίποτα. Παρ’ όλες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δεν μου ζήτησε κανείς την παραίτηση μου. Ούτε από το γραφείο του Κικίλια, ούτε από το Μαξίμου. Δεν με παραίτησε κανείς, εγώ παραιτήθηκα από προσωπική μου απόφαση γιατί έχω αξιοπρέπεια. Με το γραφείο του Υπουργού Υγείας επικοινώνησα πρώτος εγώ για να το ανακοινώσω.

Στον πρωθυπουργό έστειλα μήνυμα στο κινητό του, ότι αυτό που έγινε ήταν μεγάλη αδικία. Ήταν άτιμο αυτό που κάνανε οι Τρικαλινοί, ξεκίνησαν να πιέζουν το Μαξίμου και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης και Γρηγόρης Δημητριάδης πήραν την απόφαση να δεχθούν την παραίτηση μου ώστε να μην αναγκαστεί σε παραίτηση ο Υπουργός Υγείας και σπιλωθεί το όνομα του πρωθυπουργού. Μετά τη συνέντευξη μου στον ΣΚΑΙ με καλέσανε από του Μαξίμου και μου ζήτησαν να μην βγω και σε άλλα κανάλια. Όταν μου φέρονται με τον τρόπο αυτό, δεν είχα πλέον την επιλογή παρά να πω την αλήθεια. Φυσικά και θα πω ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι ψεύτης απέναντι μου.»

Α, το δίκιο του βουνό. Ο κ. Πατέρας τους έκανε την χάρη να παραιτηθεί από διοικητής Νοσοκομείου αλλά το στόμα του δεν εννοεί να το κλείσει. Θα λέει την αλήθεια (του) κι όποιον πάρει ο χάρος. Ταυτόχρονα με την αλήθεια(του) θα περιγράφει (άθελά του) πως ακριβώς κινείται και η νέα κυβέρνηση. Όπως ακριβώς κινήθηκε και στην περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών κ.Διαματάρη.

Στην αρχή τον κάλυψε. Έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πέτσα να μας πληροφορήσει ότι δεν τρέχει και τίποτα που αντί για πτυχίο είχε απλώς σπουδάσει. Στην συνέχεια και αφού διαπίστωσε ότι γίνεται να μαζευτεί η υπόθεση και ο υφυπουργός είναι περιβόλι με σοβαρή πιθανότητα να μαθευτούν κι άλλα, έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και τον παραίτησε. Μόνο που τώρα υπάρχει άλλος κίνδυνος. Να απασφαλίσει ο κ. Διαματάρης και να πει διάφορα, όπως κάνει ο κ. Πατέρας. Διότι όλοι αυτοί οι άριστοι είναι τέτοιοι μήπως και βρουν κάποια θέση. Όταν την χάνουν και κλείσει η πόρτα ανοίγουν το στόμα τους. Η τακτική των κυβερνήσεων είναι γνωστή. Ενεργούν με καθυστέρηση και αφού η ζημιά έχει γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments