Ελλάδα

Μενίδι: Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε μαγαζί ειδών κινητής τηλεφωνίας

Μενίδι: Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε μαγαζί ειδών κινητής τηλεφωνίας
Μενίδι: Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα, αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και το χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Μενίδι: Ακόμη μία εισβολή με ΙΧ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019. Στόχος των διαρρηκτών αυτή τη φορά έγινε κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας. Οι άγνωστοι χτύπησαν με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν την πλαϊνή είσοδο του καταστήματος καταφέρνοντας να ανοίξουν μια μικρή τρύπα στα σιδερένια ρολά.

Αφού κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα οι διαρρήκτες αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές και το χρηματοκιβώτιο, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται. Μάλιστα οι δράστες είχαν τον χρόνο να προχωρήσουν στο εσωτερικό του καταστήματος και να αφαιρέσουν το μηχάνημα καταγραφής των καμερών, κάτι που υποδεικνύει ότι γνώριζαν καλά τον χώρο.

Οι ιδιοκτήτης του καταστήματος ειδοποιήθηκε από την ιδιωτική εταιρείας φύλαξης και έσπευσε στο σημείο, για να διαπιστώσει την καταστροφή που υπέστη και μάλιστα λίγες μόλις μέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments