Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ζέτα Μακρυπούλια: Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά.

Ζέτα Μακρυπούλια: Αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την καλεσμένη του για το γεγονός ότι είναι σε ανταγωνιστικά προγράμματα. “Ξεκινήσαμε πρώτοι, εσύ ήρθες απέναντι”, είπε στον Νίκο χαριτολογώντας ενώ και οι δύο παραδέχτηκαν ότι πάνε πολύ καλά. Κάποιες μέρες που η Ζέτα πάει καλύτερα ο Νίκος ρωτάει τι ήταν αυτό που της έδωσε “πόντους” με την παρουσιάστρια να του λέει “Να μη ρωτάς! Εγώ δεν κοιτάω ποτέ τα νούμερα. Αφού ξέρεις ότι σκίζεις!”.

Στη συνέχεια ο Μουτσινάς πρότεινε να πάρει τον νικητή του Final Four και μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να πάνε στη δική του εκπομπή. Η Ζέτα αποκάλυψε ότι έμαθε για το πρόγραμμα του συντρόφου της στα γυρίσματα του Final Four.

Όσο για τη συνύπαρξή τους στην τηλεόραση είπε ότι “ήταν πολύ πιο άνετα από όσο φανταζόμουν… Όμως στον τελικό σε σκεφτόμουν πάρα πολύ γιατί έλεγα δεν έχω το Νίκο να του πω πάρ’ το πάνω σου. Γιατί ο Μιχάλης έπρεπε να τραγουδήσει στον τελικό και να κάνω μια μίνι συνεντευξούλα και μου φάνηκε τόσο αστείο!”.Ομολόγησε ότι θα ήθελε να συνεχίσει να παρουσιάζει το “Ρουκ Ζουκ” γιατί την ξεκουράζει.

“Όταν δένομαι με κάποιους ανθρώπους και τους γνωρίζω και από την καλή και από την ανάποδη και μαθαίνω να αγαπώ και τα προτερήματα και τα ελαττώματά που έχουν και τα έχω κι εγώ μετά με πιάνει ένα πράγμα που να θέλω να τον προστατέψω τον άλλον. Δεν είμαι άνθρωπος που στα δύσκολα φεύγω. Πρέπει να μην έχω αντοχή για να φύγω. Έτσι περνάνε πάρα πολλά χρόνια” είπε για τη μακρόχρονη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η Ζέτα και ο Νίκος έπαιξαν το απολαυστικό παιχνίδι “αλήθειας ή θάρρους” με το γνωστό τραπέζι γεμάτο “πειραγμένα” πιάτα.Η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Ειδικά όταν ο Νίκος τη ρώτησε αν προτιμά τον γάτο της ή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, διάλεξε τον Μιχάλη.Δεν απάντησε όμως σε μία ερώτηση, ιδιαίτερα πικάντικη και προσωπική. “Πόσες φορές έχεις κάνει “καλό μεσημεράκι” τον τελευταίο μήνα;” τη ρώτησε ο Νίκος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments